Hugo Boss The Scent, for Her

Hugo Boss The Scent for Her cred ca a fost un fel de redescoperire a marcii Boss pentru mine in acest an. Imi plac parfumurile Hugo Boss barbatesti, mereu ii iau sotului meu cate ceva mai ales din extensiile de gama. Pentru mine, nu am mai avut nimic de la Boss in ultima vreme care sa ma tenteze prea mult. Recunosc ca a fost una din marcile pe care am cam uitat-o la capitolul parfumuri.

Descoperirea parfumului The Scent s-a intamplat intr-un mediu atipic, intr-o sala de cinema si urmarind noul spot dedicat lansarii acestui parfum. In momentul in care un blotter parfumat a ajuns in mana mea, am zis ca e un parfum care nu seamana cu nimic si are niste note de ciocolata care m-au cucerit instant. Am tot incercat sa ii gasesc vreo asemanare cu ceva, dar nu. Rar mi se intampla sa desfac un parfum si sa il folosesc intens in zilele ce urmeaza, insa asa mi s-a intamplat cu Boss The Scent for Her, va incurajez sa mergeti in parfumerii si sa il incercati. Recunosc ca notele de ciocolata sunt pur si simplu irezistibile in combinatie cu cele florale.

Mai intai a fost creata varianta masculina BOSS THE SCENT, o captivanta poveste de seductie vazuta din perspectiva masculina. Acum, casa de moda, sub viziunea creativa a lui Jason Wu, Directorul Artistic al diviziei BOSS de Fashion dedicata femeilor au creat femeia Boss prin noul BOSS THE SCENT for her – puternica dar in acelasi timp feminina intr-un mod unic. Reflectand viziunea lui Wu in ceea ce priveste moda feminina BOSS, sursa inspiratiei este butonul iconic Boss – si ideea ca, printr-o simpla rasucire, cele doua lumi, cea feminina si cea masculina, se pot contopi foarte usor intr-una singura

“Este ceva incredibil de puternic si seducator innascut despre o femeie ce poarta un costum tipic masculin, costum ce ii subliniaza si mai mult feminitatea,” explica Jason Wu. “Aceasta este ideea din spatele parfumului, un parfum ce are puterea si taria unui parfum barbatesc, si in acealsi timp are delicatetea tipic feminina. Este ca si cand joaca un joc cu sanse egale, barbatul impotriva femeii, amandoi aducandu-si contributia in acest joc”

Parfumul The Scent, varianta feminina

Emanand o eleganta de o feminitate sublima, cald si seducator ce se construieste rapid cu intensitate, BOSS THE SCENT for oglindeste cu maiestrie povestea seductiei – de la atractie la seductie ajungand in final la dependenta – prin combinarea puternica a ingredientelor. Notele de mijloc pline de seductie, parfumul reflecta interactiunea dintre cei doi protagonisti, apropierea lor, provocata de atractia initiala si treptata, cu o intensitate ce creste gradual descoperind astfel baza senzuala cee mana o putere ademenitoare imposibil de contestat.

Atractia: Notele de varf, note de piersica invaluita in miere si frezie, combinatie ce intriga si cupleaza ambii parteneri intr-o atractie delicata, subtila si eleganta facandu-l pe el sa doreasca sa descopere mai mult.

Seductia: In momentul in care incep sa se apropie, notele calde si sophisticate a florii orientale de osmanthus incep sa se dezvaluie, si o data cu ele si puterea ascunsa. Subtilitaea initiala, seductia delicata se transforma intr-o nota impetuoasa si atragatoare. Acesta este catalizatorul ce declanseaza puterea seducatoare a parfumului.

Dependenta : Prizonier si neputincios sa reziste, parfumul dezvaluie notele de baza irezistibile de boabe de cacao prajite , note ce ofera o explozie seducatoare, starnind si mai mult simturile., exprimand chimia necontestata nici de femeia ce poarta parfumul nici de cel ce este sedus, supunandu-se puterii lui BOSS THE SCENT for her.

Hugo Boss, The Scent, imaginea

hugoboss-thescet-forher-commercial-2016
Anna Ewers si Theo James intruchipeaza barbatul si femeia BOSS in noua campanie BOSS THE SCENT. Modelul German Anna Ewers este intruchiparea perfecta a dualitatii femeii BOSS – frumoasa – puternica si in acelasi timp senzuala,ce detine abilitatea de a atrage privirile oriunde se duce.

Contrapartida ei, actorul britanic Theo James, este personificarea partii seducatoare a barbatului BOSS: increzator in forta sa fizica la fel cum este constient de farmecul sau personal. Aceasta combinatie il face irezistibil.
Campania TV BOSS THE SCENT for her a fost regizat de faimosul regizor american, scenarist si producator de film, Darren Aronofsky, faimos datoria filmului Requiem for a Dream, Black Swan si Noah. Campania TV este o creatie de basm, filmata in lumina de chihlimbar, evocand atmosfera senzuala in care femeia si barbatul Boss se lasa purtati in jocul seductiei. Cu cat se apropie mai mult, cu atat mai mult se predau in fata seductiei. Fotografii Inez & Vinoodh s-au ocupat de campania de print.

BOSS THE SCENT for her este disponibil ca Apa De Parfum de : 30ml, 50ml si 100ml.  Disponibil in toate lanturile de parfumerii.

Sursa informatii: comunicat de presa

PS

hugoboss-thescentforher-beauty2016

thescentforher-hugoboss-beautybarometer2016