In cautarea manichiurii perfecte

Frumusetea si perfectiunea sunt lucruri pe care orice femeie le cauta cu fiecare gest de a adopta un nou ritual de frumusete. Ma uimeste cate lucruri poate face o femeie pentru a fi multumita atunci cand se uita in oglinda din orice unghi. Manichiura care se poarta in ultimii zece ani mi se pare semnul cel mai clar ca o femeie intelege ca mainile ii arata mereu cine este ea. O femeie isi vede mainile ora de ora si de multe ori nu isi regaseste creativitatea si feminitatea in manichiura purtata. Oricat de cocheta este o femeie,  nu isi poate feri manichiura de ceea ce face in mod normal o femeie zi de zi. Tehnicile de manichiura de astazi ne lasa acel spatiu de creativitate maxima si ne ofera acea siguranta pe care o cautam in orice ritual de infrumusetare, ca acel lucru frumos va dura.


Bine a spus cineva ca o femeie este neputincioasa pana se i se usuca oja de pe unghii. Acel cineva nu stia de oja semipermanenta sau de gelurile UV folosite in manichiura.  Cu aceste noi tehnici devenim mici Wonder Woman. Da, adica poti pregati si masa, sa lasi si bucataria curata in urma, dar sa apari la cina cu o manichiura ca de pe podium. Ca tot veni vorba de podium, manichiurile extravagante intra deja in apanajul prezentarilor de podium. Nu se mai fac poze doar la rochii si de tip portret manechinelor pentru a remarca machiaj si coafura, ci in pozele colectiilor de fashion intra si pozele mainilor manechinelor care poarta manichiuri in acord perfect cu viziunea colectiei respective.

Cum se pot realiza manichiurile acelea perfecte sau extravagante pe care le vedeti pe podium sau in pictorialele de moda?

Din ce m-am documentat exista doua tehnici de manichiura care sunt cele mai folosite in acest moment peste tot si pe care orice salon trebuie sa le ofere clientelor: manichiura cu gel si manichiura cu oja semipermanenta.

Iata cum as alege eu dintre aceste doua forme de manichiura.

Manichiura cu oja semipermanenta se poate folosi pentru zi de zi. Este practic o metoda de a mentine o manichiura a la longue, fara grija deteriorarii dupa 3 zile. Impedimentul ar fi ca trebuie sa merg la salon o data la 3 saptamani pentru a o reface si se foloseste si lampa cu UV pentru a fixa manichiura.
Avantajul maxim este ca pot opta pentru o manichiura eleganta si neutra pe care o voi avea de dimineata pana seara timp de pana la 3 saptamani si va fi mereu impecabila, chiar daca voi face curat sau voi gati. Un alt avantaj este ca unghia se reface si chiar isi revine sub acest gen de manichiura daca in mod normal ai unghii exfoliate sau fragile. Dupa indepartare, vei descoperi unghii chiar mai prezentabile.

Manichiura cu gel UV permite abordari extravagante si as recomanda sa o folosesti pentru ocazii speciale. Stii acele ocazii cand vrei ca pana si pe unghii sa porti bijuterii sau accente din tinuta ta?  Am vazut cum unghia practic este recreata, poti aplica si mini bijuterii, elemente de fantezie. Dezavantajul este ca si pentru oja semipermanenta ca se poate face doar la salon, in plus pentru aceasta tehnica se pileste unghia inainte de aplicare.Pentru nunta, luna de miere, o vacanta exotica, o vacanta in care stii ca vrei sa stralucesti pana in varful unghiilor, varianta manichiurii cu gel este cea mai indicata.

Voi ce ati alege? Oja semipermanenta sau manichiura cu gel?