Ivatherm – mi-a placut si m-a convins

Acum ceva vreme va provocam la un concurs facut cu ajutorul generos al Ivatherm.

Mara a fost fericita castigatoare a cremei hidratante multiperformante si iata ce ne spune ea despre crema:

 “Crema e intr-adevar hidratanta. Eticheta de “Multi-performanta” nu e
doar o stategie de marketing, asta am simtit-o pe pielea mea. Mai ales
cum am iesit din iarna cu tenul mega deshidratat, avea, portiuni de
piele foarte uscate, mai ales pe pometi, crema cu apa termala de
Herculane mi-a priit. Are o textura light, desi e adresata pielii
uscate. Eu am tenul mixt, mai deshidratat iarna, dar crema se absoarbe
foarte repede si senzatia de racoare pe care o lasa e foarte placuta.
Una peste alta, o crema foarte buna, un produs romanesc de exceptie.”


Tot in aceeasi perioada am inceput sa folosesc de la Ivatherm serul facial primit de la ei pentru testare si dupa review-ul facut pe ideea de 7daysTest, acum va pot spune ca dupa mai mult de o luna eu consider acest ser Synergy Anti-aging un elixir de hidratare si hranire pentru tenul meu. Il folosesc de cel putin de 2 ori pe saptamana atunci cand simt ca pielea da semne de deshidratare sau dupa ce aplic un gomaj. Inca ma surprinde ca desi e pe baza de uleiuri, tenul ramane fara acea senzatie de pelicula sau de gras, se absoarbe bine si da luminiozitate tenului.
Pentru ca sunt mai “analitica”, acum imi planific o achizitie de la Ivatherm, mai ales ca acum au si magazin online de unde se poate cumpara atat de usor.

Articolul nu l-am scris “la cerere” cum poate parea la prima vedere, ci pur si simplu pentru ca am fost placut impresionata de calitatea acestui produs, in plus am avut diverse esantioane cu creme de la Ivatherm si am simtit ca ce testez imi place destul de mult ca sa ma convinga sa si cumpar ceva. Zilele acestea am cumparat si revista Marie Claire care are ca si cadou o crema de copr Ivathem de 100 de ml, deci voi mai avea baza de “analiza”.

Pe voi ce v-ar tenta de la Ivatherm? pe mine momentan ma atrage oferta din poza , oferta activa in acest moment la ei pe site, la pretul de 84 de lei primesti practic doua produse foarte bune.