Kleo super party la 3 ani de blog

Kleo a implinit 3 ani de blog. Da, vremea a trecut repede, si dupa ce a tot anuntat evenimentul pentru 20 septembrie..am avut marea sansa sa merg sa sarbatoresc alaturi de ea acest moment.

M-am intalnit acolo cu alte fete dragute , bloggerite sau nu si am baut prima cafea Starbucks ( fara cofeina) din acest an. Articolul ei este mai detaliat , eu voi pune mai mult cateva imagini. M-am simtit super bine, ar trebui sa facem mai des genul acesta de evenimente cu bloggeri de beauty si cititori de bloguri.

De la party am plecat cu un goodies bag…Kleo a fost sarbatorita, insa ea ne-a dat cate un cadou la fiecare. Cu ocazia aceasta, voi folosi prima data produse de la Farmasi si voi bea faimoasa apa Beauty Water :). Am descoperit brandul Sophyto si am primit ceva frumos de machiat de la Max Factor…da…:). Si neaparat voi folosi Lash Extender-ul de la Eyanna.

Kleo a muncit ceva sa organizeze acest eveniment, era un pic stresata, insa cred ca dupa ce ne-a vazut adunate si razand , s-a mai relaxat.

Kleo, sa ramai mereu tanara, vesela, cu idei nastrusnice si simpatica, asa cum te-am vazut de fiecare data! Si multumesc ca mi-ai facut bucuria sa ma inviti!

Si iata si pozele:

Dana a venit sa ne farmece cu trusa ei de make-up:

Multumim, Starbucks! Baiatul din poza a fost amabil si ne-a adus si ceva dulce langa cafea, in plus a fost asaltat de fete cu intrebari si poze….si el tare a mai suferit de asta :).