La Roche Posay te invita sa fii si tu un Skin checker

 

La Roche Posay ne-a obisnuit de ceva vreme sa fim mai constienti de sanatatea pielii. Si anul trecut ei au derulat campanii legate de protectia solara, insa in acest an La Roche Posay lanseaza o invitatie careia i-au dat deja curs milioane de oameni de pe glob. Este vorba de un demers simplu, dar cu implicatii majore in a ajuta pe cei din jur: sa devii un Skin Checker. Asta inseamna ca poti fi atent intai la tine si apoi la cei din jur si sa ii poti indruma sa mearga la un dermatolog.

Alunitele, desi numite grains de beaute, au ele rolul lor in frumusete, insa pot fi uneori semnalul ca ceva nu merge tocmai bine cu sanatatea cuiva.

Din pacate studiile realizate de la La Roche Posay la nivel global ne arata ca inca oamenii nu sunt asa preocupati de protectia solara si din pacate, o piele incorect protejata de soare, poate dezvolta mai repede forme de cancer de piele. In lume se pare ca in Australia, Grecia si in Chile oamenii sunt obisnuiti sa foloseasca metode de protectie solara pe toata durata anului.

De asemenea nu prea ne place sa mergem la dermatolog si avem senzatia ca acolo trebuie sa ajungem doar pentru lucruri grave.

O vizita pe an la dermatolog ar trebui sa ne intre in obisnuinta si sa ii incurajam si pe cei dragi sa o faca. De ce nu, sa mergem impreuna cu cea mai buna prietena si sa ne facem o verificare in aceeasi zi.

Daca vrei sa inveti sa devii si tu un Skin Checker intra pe site-ul La Roche Posay, incarca metoda ABCDE si esti deja un Skin Checker pentru cei din jurul tau.

De asemenea, nu uita ca La Roche Posay are o gama de produse solare de foarte buna calitate, care se potrivesc cu pielea foarte sensibila. Prima crema solara pe care am folosit-o pentru baietelul meu cand avea cateva luni a fost de la La Roche Posay, din gama Anthelios. si am fost extrem de multumita de eficienta.

Vrei sa fii un Skin Checker? Eu am devenit deja.

Inca ceva: in curand te vei putea programa gratuit la un control dermatologic, urmareste site-ul La Roche Posay, se va afisa curand lista medicilor dermatologi parteneri in acest proiect.