Lancome Visionnaire, Advanced Skin Corector

Lancome Visionnaire a fost printre primele produse cosmetice revolutionare care mi-au schimbat prejudecatile vis-a-vis de produsele prea elaborate. Credeam ca formulele prea avansate nu pot aduce beneficii reale tenului meu.

Lancome a relansat acest ser, folosind si mai multe rezultatelor cercetarilor si noul ser are capacitatea sa transforme tenul din primele 3 zile de utilizare.

Creat in 2011, Visionnaire [LR2412 4%] ADVANCED SKIN CORRECTOR  a fost primul serum capabil sa recreeze frumusetea pielii.

La baza formulei sale se afla o molecula exclusiva, LR 2412, protejata de 20 de patente si rezultat a 12 ani de cercetare. Creand o adevarata valva in industria frumusetii, aceasta molecula a dat nastere unui nou val de molecule nemaiintalnite in ingrijirea pielii: Jasmonatele.
Convinsi de beneficiile acestor noi molecule, cercetatorii L’Oreal au regandit formula serumului, dezvoltand un nou complex exclusiv dublu- iasmonic:
LR 2412- Cx.
O noua formula cu o textura imbunatatita, pentru o piele perfecta in timp real.
Convinsi de beneficiile aduse pielii de catre complexul Iasmonic , Lancome a dezvoltat o dubla strategie biologica a complexului:
 LR 2412 – Cx, o combinatie unica a doua molecule din grupa iasmonatelor,  ( LR2412+ MDH Jasmonate).
Aceasta a doua molecula are rol complementar LR2412, amplificand comunicarea celulelor din epiderm si a celor din derm, conducand la
sinteza acidului hialuronic.
Acidul Hialuronic joaca un rol capital in calitatea tenului, printre principalele sale misiuni fiind :
-umplerea spatiul intercelular  si retinerea apei in tesuturi.
-Apararea pielii impotriva agresiunilor externe.
Rezultate vizibile in timp real: o piele transformata inca de la prima aplicare.
Rezultatele acestui produs se traduc in rezultate vizibile si cu efect pe durata mai lunga, tenul fiind vizibil reintinerit si adus la un stadiu optim.
Inca de la prima aplicare* a noului  VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx  ADVANCED SKIN CORRECTOR, pielea devine supla, catifelata si neteda.
Dupa 3 zile de la utilizare, textura tenului este redefinita.
Dupa realizarea unei cure ( un tub intreg)** cu VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx   ADVANCED SKIN CORRECTOR, pielea este sublima si transformata:
Ridurile sunt netezite : 79%
Porii sunt mai putin vizibili: 83%
Imperfectiunile tenului sunt reduse: 79%
Textura pielii redefinita: 84%
*auto-evaluare: 225 femei
**test clinic-108 femei- 6 saptamani de utilizare a produsului, autoevaluare.
Kate Winslet este ambasadoarea de imagine a acestui produs.
Pentru ca am folosit acest ser in varianta precedenta, il recomand celor care nu au timp sa se ocupe cu adevarat de ten si care vor efecte imediate. Este excelent si pentru un ten mixt sau gras, dar si pentru un ten uscat. Este ideal de folosit seara, dupa demachiere, dimineata va treziti cu un ten nou si mult mai luminos.
Visionnaire serum – 509 ron( pret recomandat) sau 30 ml- 388 ron ( pret recomandat), produsul se gaseste in parfumeriile unde sunt prezente produsele Lancome ( Sephora, Marionnaud, Douglas).