L’Erbolario, un cadou special la inceput de an, concurs

L’Erbolario m-a surprins de fiecare data prin combinatiile de arome florale si fructate inedite si pe care nu le-am mai intalnit la alte produse.  Violetele, hortensiile, mandarinele, ambra lichida sau macul si multe alte ingrediente se regasesc in cosmeticele l’Erbolario. Experienta de 30 de ani a celor de la l’Erbolario a demonstrat ca performanta in fitocosmetice inseamna o cautare perpetua a ingredientelor speciale in toate cele 4 colturi ale lumii pentru a le reuni in produse unice.


Atmosfera sarbatorilor de iarna aduce mereu mai aproape parfumul citricelor, portocalele si mandarinele se aduna in cosulete frumos decorate si te imbie sa le incerci. Asadar cosmeticele cu arome de citrice simt ca imi sunt si mai potrivite in aceasta perioada plina de energie pozitiva si optimism. M-am bucurat de surpriza celor de la l’Erbolario, facuta doar cu cateva zile inainte de finalul de an: un spumant de baie Accordo Arancio.
Gama Accordo Arrancio vine cu extracte de mandarina, portocala amara si fructe de physalis intr-o colectie pe care o poti face cadou oricarei persoane dragi din viata ta. Ambalajul produselor are un aer vintage, te conecteaza la atmosfera sarbatorilor cand fiecare isi doreste sa surprinda mai frumos pe cei din jur cu un cadou inedit.
Eu iti propun sa incepi 2015 cu un cadou special chiar pentru tine, un spumant de baie l’Erbolario Accordo Arrancio care iti va aduce acel momente de relaxare si de energizare de care cu siguranta vei avea nevoie cand iti vei face lista de dorinte pentru 2015. Iar pentru lista de dorinte ce putea fi mai potrivit decat o mica agenda pe care sa o poti lua cu tine si care sa iti aminteasca primele tale ganduri din noul an.

Spumantul l’Erbolario Accordo Arancio si agenda cocheta pot fi ale tale daca te inscrii in formularul Rafflecopter de la sfarsitul acestui articol.. Sunt doar doua conditii de participare:
1.Spune-mi intr-un comentariu la acest articol de ce iti doresti acest premiu l’Erbolario.
2. Mai trebuie sa dai si un share acestui concurs si sa lasi link-ul de share tot in formular.

Poti participa pana pe 12 ianuarie 2015, iar extragerea o voi face pe 13 ianuarie 2015 si sponsorul va lua legatura pe email cu cel sau cu cea care va castiga pentru a trimite premiul. Asadar va trebui ca dupa 13 ianuarie 2015 sa fii atent si la email.

Inca o informatie care sper sa iti fie de ajutor in aceasta perioada cand inca mai cauti cadouri pentru cei dragi:
Produsele l’Erbolario se gasesc in exclusivitate in farmaciile Sensiblu si pana pe 7 ianuarie 2015 puteti beneficia de o promotie speciala, la doua produse cumparate, primiti un al 3-lea produs cadou.

a Rafflecopter giveaway