LIERAC si PHYTO – doua marci noi de cosmetice in farmaciile HELP NET

Farmaciile Help Net aduc in ultima perioada multe marci deosebite, de curand au introdus in sortimentul lor si produse Decleor, acum acum doua marci speciale – Lierac si Phyto.

Iata comunicatul de presa:

Pe 19 februarie, Farmaciile Help Net au lansat in exclusivitate doua
branduri de renume, inspirate din cele mai noi tehnici cosmetice medicale: Lierac si Phyto. Evenimentul de lansare
a avut loc in noul Concept Store Help Net din Promenada Mall care impresioneaza
prin design-ul unic si surprinzator.

Cu o experienta de peste 50 de ani cu succes la nivel mondial, cele doua
branduri exclusiviste dedicate ingrijirii tenului si parului, imbina
ingredientele pretioase din plante cu tehnologia de ultima generatie, pentru a
crea produse rafinate unice.
Eficacitatea anti-aging de ultima ora, performanta pentru ingrijirea
parului, forta ingredientelor naturale sau tehnologia avansata in domeniul
produselor cosmetice sunt doar cateva din principalele atuuri ale gamelor
Lierac si Phyto.

Vino sa descoperi cele mai noi inovatii pentru ingrijirea tenului sau a
parului in exclusivitate in Farmaciile Help Net selectionate.”
As mai vrea sa adaug cateva lucruri pentru ca eu consider ca atunci cand apar marci noi pe piata romaneasca, dar cu istoric in alte tari, e bine sa stim ce le diferentiaza fata de alte produse si ce beneficii putem primi de la ele.
Lierac a fost creat in 1975 de un medic estetician care s-a gandit sa creeze o gama de dermatocosmetice capabila sa corecteze imbatranirea pielii si sa amelioreze aspectul estetic de pe fata si pe corp. Lierac este o marca care considera ca poate cunoaste “limbajul pielii”, ca stie sa il interpreze si sa il si transmita mai departe. Este o marca franceza prin excelenta, care ia in considerare si partea de seductie, care intelege ca o femeie cauta in produsele cosmetice si acel “je ne sais quoi” care o face sa se simta bine in pielea ei si mai feminina. Texturile Lierac sunt gandite in asa fel incat sa iti doresti sa reincerci produsele si asta va spun pentru ca am folosit produse din gama lor, si pentru fata si pentru corp, si sunt intr-adevar aparte. Voi merge in farmacii sa revad produsele :).
Phyto este o gama dedicata parului, care inca din 1967 si-a propus sa caute solutii care sa respecte fibra capilara. Pe mine ma impresioneaza aceasta gama pentru ca iti ofera pentru ingrijirea parului tot ce ai putea avea nevoie, pana si vopsea, produse dedicate protectiei solare – pentru ca si parul are nevoie de asa ceva – si produse dedicate copiilor. Marca Phyto se concenteaza pe ingrediente naturale, ei cred ca parul are nevoie de ajutor tot din natura si ca pentru fiecare tip de par exista o solutie ca sa il faci mai frumos si mai sanatos.
Asa ca daca treceti prin farmaciile Help Net, opriti-va si la rafturile Lierac si Phyto :).