Liquides Imaginaires

Liquides Imaginaire este un brand de parfumuri mistice, creatie a designer-ului Philippe Di Meo si incepand din aceasta luna parfumurile se pot gasi in magazinele Beautik.
Parfum vine din latina, “par” insemnand “prin” si “fumus” care inseamna “fum”. In Antichitate se ardea rasina si tamaia pentru a aduce omagiu zeitatilor, acest obicei intra in toate ritualurile mistice, urmand ca parfumul sa devina un concept de seductie. Liquides Imaginaires reinvie ideea de origine de parfumului, Un parfum este un corp volatil care poarta ganduri, dorinte, marturisiri, vise, credinte, forta si neputinta umana. Prin trilogiile de la Parfum Liquides, se transmite fiecare univers de emotii si credinte.

Nu m-am putut hotari care dintre aceste parfumuri enigmatice mi se potrivesc. Sunt arome puternice, sunt esente extrem de pretioase care dau nastere la arome versatile, sinuoase si care aduc franturi din imaginatie intr-o forma lichida.

Exista 3 trilogii Liquides Imaginaires, Les Eaux-Dela ( Sancti, Fortis, Tumultu), Les Eau Sangvines ( Dom Rossa, Bloody Wood, Bello Rabelo) si Les Eau Arborantes ( Tellus, Saltus, Succus).

Parfumurile se gasesc exclusiv in magazinele Beautik, EDP 100 ml, 789.99 lei.