Live blogging #s6storyofdesign

Astazi fac liveblogging on the road, e un drum care poarta o simbolistica aparte, bijuteria de arta.  Samsung nu e neapărat  un nume care sa insemne arta. Totusi, ca sa creezi un telefon stilat, din metal si sticla, o iei pe un drum al artei si cauti inspiratie in ateliere unde sticla si metalul se contopesc si se inlantuiesc.
Pentru ca hipermetropia mea nu permite sa fac live blogging de pe telefon la o calitate asa cum imi doresc, va spun pe scurt doar asa: Samsung a creat o noua serie de telefoane, S6, si a lansat un proiect #s6storyofdesign prin care incearca sa ne aduca mai aproape de arta contemporana, arta adevarata.

Astazi am vizitat 4 ateliere:
– atelierul Alinei Carp, care face un fel de bijuterii focusate pe imaginea Anei lui Manole, in prima poza de sus vedeti o bijuterie superba realizata de ea;
– atelierul lui Paul si al Ioanei Stelea, atelier unde se prelucreaza si metal si sticla;
– atelierul Alinei Carp, unde se prelucreaza metalul la nivel de miniatura, Alina merge in jurul simbolisticii de silueta umana, poate o preluare a alegoriei Ganditorului de la Hamangia.
– atelierul Milenei Buiculescu, o femeie care pare o zana din povesti care se razboieste cu sticla. Milena prelucreaza sticla si rezultatele sunt spectaculoase.

Cel mai bine va las cu poze de pe Instagram si filmele postate pe Youtube, la tastat cuvinte nu prea ma pricep direct de pe telefon, chiar daca am avut in dotare un telefon super, Samsung S6. Telefonul acesta m-a ajutat insa sa fac filme si poze si veti vedea ce calitate am reusit sa livrez doar apasand un touch screen.

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Jun 29, 2015 at 1:27am PDT

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Jun 29, 2015 at 1:47am PDT

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Jun 29, 2015 at 4:18am PDT