Lumini si umbre…sau Wild Ombres de la l’Oreal Paris

Cand am primit informatiile despre colectia de vopsea Wild Ombres de la l’Oreal Paris, prima mea reactie a fost: “Eu nu am cum sa ma fac Ombre”….chiar ma gandeam cum ar fi sa ma fac acum satena la loc, doar ca sa ma fac Ombre :)). Nu cred ca ar fi un tratament prea intelept pentru par, insa va anunt pe cele doritoare de a-si vopsi parul stil Ombre ca acest lucru se poate face acum acasa si la noi…deci nu mai trebuie sa va comandati aceasta vopsea de la rudele care lucreaza prin tarile vestice . Wild Ombres de la l’Oreal Paris se gaseste de acum si pe rafturile magazinelor noastre.

Si daca vreti sa obtineti aceasta coafura ca a Biancai Balti, va trebui doar sa folositi Wild Ombres de la l’Oreal Paris.

Tot mai multe femei merg la salon pentru a adopta stilul Ombré.
Este noul mod de a colora parul in suvite, este stilul preferat de femeile care doresc sa fie mereu in tendinte. Ceea ce il face atat de popular este usurinta realizarii si imposibilitatea de a gresi. Aplicarea este la fel de simpla ca perierea parului”
Cristophe Robin – Colorist expert L’Oréal Paris

SECRETUL STILULUI OMBRÉ

Stilul Ombré este un mod nou si usor de a colora in suvite decolorand doar lungimea parului si varfurile. Acesta creeaza un efect in degradé luminos. Foarte multe vedete la nivel international si local au adoptat acest stil. Pentru prima data, acum poti crea singura acasa acest look special. Préférence combina intr-un kit exclusiv Ombré o tehnologie decoloranta pe baza de crema cu un Complex de Extra-Stralucire pentru un efect decolorant optim si un par matasos, stralucitor. Peria Expert este conceputa pentru a te ajuta sa obtii rezultate naturale, personalizate, asa cum ti le doresti.

SECRETUL STILULUI OMBRÉ SFATURI PENTRU ACASA
1.Nu conteaza cat de lung este parul tau. Intotdeauna vei incepe aplicarea din punctul aflat intre ureche si barbie, in jos spre varfuri.
2.Apoi, avand formula pe peria Expert piaptana sectiunea de par de sus in jos, pana la varf.
3.Lasa produsul sa actioneze pe par mai mult sau mai putin in functie de intensitatea pe care iti doresti sa o aiba varfurile (intre 25-45 minute) si apoi clateste.

Asadar daca te tenteaza un look nou pentru acest an, incearca Wild Ombres.

Produsul se gaseste din luna februarie 2014 in magazine si are un pret recomandat de 36.50 lei.