M-am dat cu Rimmel :)

Foarte tarziu am aflat ca ce numeam “rimel” este de fapt mascara si ca “rimel” vine de la marca Rimmel care a si creat practic acest produs asa cum il stim astazi si l-a facut foarte popular in randul doamnelor.

Pentru ca am primit recent cateva produse Rimmel la testat, am vrut sa le incerc eficienta la ritmul meu de machiaj. Orice machiaj la mine se intampla in 5 minute si este realizat in conditii de “urmarire”, adica baietelul meu imi ia la “testat” pe rand produsele…astfel ca nu imi permit sa stau prea mult cu produsele expuse.

Hai sa vedeti ce machiaj al ochilor am reusit sa fac in exact 3 minute, folosind doar o paleta mica de farduri si un mascara de la Rimmel.

Este un machiaj simplu, dar de efect si iata ce produse am folosit:

Mascara Scandal Eyes este foarte usor de aplicat, desi cand am vazut forma aceasta ondulata ma si gandeam cum o sa o pot manui ca sa nu ma trezesc cu ea in ochi.

Paleta de farduri mi-a placut foarte mult pentru ca are toate culorile de care ai nevoie pentru un machiaj natural, fardul negru m-a ajutat sa trasez o linie estompata la baza genelor, iar fardul bej-roz are un efect de iluminator.

Machiajul a fost facut rapid si pe picior de plecare, in hol, inainte sa iesim la plimbare si am fost multumita mai mult de cum se vedea afara la lumina naturala. Il voi repeta ca sa obtin si niste poze mai bune.

Voua ce produse Rimmel va plac? Eu deja de aceasta paletuta am prins mare drag si cred ca va deveni aliata mea de nadejde pentru un machiaj speedy :).

Recent am mai scris un articol despre Rimmel, cu noutati si putina istorie despre marca Rimmel, va invit sa il cititi AICI.