ma vie boss

Ma Vie l’Eau Hugo Boss

Ma Vie L’eau Hugo Boss, varianta soft a unui parfum floral

Ma Vie L’eau, adica “Viata mea”, in format “apa de toaleta”. Stiti ce e cel mai greu astazi in materie de parfumuri? Sa gasesti ceva care sa fie purtabil, sa fie memorabil, sa te reprezinte macar in acea zi, sa iti fara placere, sa revii la el amintindu-ti de ceva placut legat de el, sa nu fie banal, sa nu fie repetitiv in alte parfumuri. Si da, sa nu fie atat de costisitor incat sa te simti putin incordata cand trebuie sa il cumperi.

Imi plac variantele de tip L’Eau ale mai multor parfumuri pentru ca nu sunt neaparat mai usor de purtat, dar permit si combinatii, reaplicari fara a deveni deranjante si uneori anumite arome ies in evidenta fata de altele pe care nu le-as fi simtit in mod normal in varianta clasica. Ma Vie in sine, ca si concept de parfum de la Hugo Boss, este un parfum conceput pentru femeia de astazi care isi acorda poate mai cu dificultate momente de respiro. Nu sunt o feminista, dar cred ca femeile incep sa isi asume prea multe si undeva presiunea aceasta se duce si in zona de ritualuri feminine. Femeia nu se mai trezeste dimineata ferita in budoarul ei, cu niste sticle de parfum din care isi aplica usor, trecand cu dopul prin spatele urechii si pe incheieturi. De asemeni, flacoanele pretioase si greoaie care stau ca intr-o stare de leneveala pe o masuta plina de nimicuri femeiesti au fost inlocuite de flacoane agile, minimaliste, usor de luat cu sine si usor de integrat intr-o nebunie specific feminina ce se afla in orice poseta.

Hai sa vedem si descrierea oficiala, ca deja prea multe povesti imi stau pe limba sa vi le spun.

Ma Vie L’eau descrierea oficiala

BOSS MA VIE L’EAU este construită în jurul iconicei flori de cactus. Acest ingredient „erou”, care este de asemenea prezent în originala aromă MA VIE, a fost selectat pentru a surprinde puterea unei femei și simțul ei de independență.  Cu un acord acvatic, nota de sus oferă lumina si dinamica efectului florilor glazurate.

Notele de mijloc se îmbracă într-un buchet floral radiant. Magnolia alba are un accent opulent, erbacee, în timp ce bujorul alb albastru și trandafirul roșu- alb îmbină delicat accentele lor,verde și transparent, într-o compoziție inspiratoare și asertivă pentru o femeie hotarata, increzatoare.
Inima delicată echilibrată a mirosului este completată de senzualitatea bazei, unde notele calde, elegante ale lemnului de cedru sunt amplificate de musc alb.

main

 

Ce imi evoca mie dupa mai multe purtari

Au fost cateva zile consecutive in care l-am purtat si persistenta lui, amprenta lui pe haine, pe obiectele din jur, mi-a adus aminte de primul meu feeling vis-a-vis de un parfum Boss. Primul meu parfum de la Boss a fost clasicul Woman si imi aduc aminte cu mare placere de el. Un alt parfum a fost Orange, extrem de proaspat si ordonat, era un parfum care imi inspira parca un magazin de panzeturi, de haine, extrem de bine ordonat si aerisit. Nu le mai am, erau parfumuri din perioada cand eram extrem de dezordonata cu parfumurile mele si nu pastram sticlele, nu stiam ca one day voi deveni un fel de colaectionara. Ma Vie l’Eau imi este simpatic, este un floral rece, adica nu un floral sa te intoxice, dar totodata nu are din acel miros cheap de parfum de supermarket, cum ii zic eu, si cum din pacate am descoperit in multe parfumuri de designer lansate in ultimii ani. E un parfum ce da multa claritate si echilibru olfactiv, imi place si l-am cautat sa il port.

Din luna martie 2018, il gasiti in parfumerii, format 30ml, 50ml și 75ml , eau de toilette.