MAC Cosmetics Trends Spring Summer 2016

MAC Cosmetics seteaza intotdeauna tedintele pentru machiajul de catwalk care apoi se transpune in tendintele de makeup de zi cu zi. MAC Cosmetics Trends Spring Summer 2016 aduce multe lucruri poate neasteptate, multa piele expusa, naturalete, pielea vazuta ca si element de machiaj si accent pe prospetime. Nu, nu este vorba despre ceva legat de skincare, ci de make-up. M-am bucurat sa vad ca MAC aduce aceste trenduri si sunt convinsa ca schimbarile din machiaj vor avea din nou o sursa buna, anume tendintele MAC.

MAC Trends 2016

Va voi expune pe scurt trendurile si o sa va invit sa mergeti in magazine. Noile colectii va vor permite sa materializati fiecare tendinta.

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_CRAYONcrayon

Crayon este trendul concentrat in jurul pigmentilor folositi ca niste creioane colorate. Este un val de entuziam pentru culorile primare, se poarta asa cum sunt, ca punct central al machiajului sau ca parte a unui machiaj. Toata pleoapa este acoperita cu un strat de culoare intensa. Indraznesti sa porti?

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_AQUATICaquatic

 Aquatic inseamna albastrul la nivel absolut. Nuanta de albastru klein, dar si alte derivate, vin sa contureze look urban apropiat de trendul graffiti.

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_HOT CHERRYhotcherry

Hot Cherry probabil va spune deja prin nume ca este vorba de ceva hot, de rosu, de buze bine marcate. Se pleaca de la un no makeup look si se pune accentul pe buze, mate, lucioase, insa in stil tineres, nu acel red lips glamour. Oricine si oricum poate purta un machiaj hot cherry.

macSS16 TREND Facechart_EDITORIAL_BROKEN DOLLbrokendoll

Broken Doll este un machiaj despre povestea pe care o spun ochii unei femei. Genele sunt privite ornamental, genele false se aplica si sus si jos. Efectul este si dramatic, dari lasa privirea sa ia atitudine.

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_THE FACEtheface

The Face, este trendul meu preferat, tenul, pielea este punctul central. Iar secretul este hidratarea intensa, eu ador deja acest trend si sper sa tina de acum forever. Te poti juca cu texturi fluide de concealer sau fond de ten doar pe anumite zone, pielea ramane ea, asa cum este.

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_LUSTRElustre

Lustre este un alt trend cu focus pe pielea si pe stralucirea moderata. Este mai mult vorba de a face tenul sa radieze, nu sa aiba acel luciu metalic. Efectul de strobing se atinge treptat si este ravnit de multe dintre noi.

SS16 TREND Facechart_EDITORIAL_RAW REFINEDraw-refined

Raw refined este trendul care imi aduce putin aminte de look-ul modelelor bronzate din anii 90. Acum este vorba de mai multa prospetime, de corail. de piersica, de acel aspect lejer bronzat.

Va las si cateva clipuri care initial au fost LIVE pe Periscope si pe care acum le puteti vedea in reluare pe Katch.

Ce trend va surpinde mai mult?