MAC, makeup session si lectie de machiaj, VIDEO

MAC Cosmetics imi place ca si brand din perspectiva a ceea ce transmite ca si mesaj catre consumatori, produsele sunt practice, apar colectii mereu noi, atmosfera din magazinele MAC este destinsa. Toate produsele lor au o logica, o legatura intre ele. Eu nu sunt una dintre bloggeritele de referinta cand vine vorba de MAC, insa daca vreti pareri si istoric de pareri, vedeti pe Chicprofile, Coltul Cameliei si pe canalul de Youtube al Lorenei, Mademoiselle Lorraine, pe ele le regasiti oricum si in blogrol-ul meu, in dreapta jos, unde scrie “bloguri pe care le citesc”.
Am mers la o sedinta de machiaj MAC si aici cred ca vine informatia foarte utila pentru voi. La MAC , in magazin, poti solicita un machiaj, costa 250 de lei si la final primesti produse de contravaloarea serviciului, la alegere. Cred ca este cea mai buna optiune pentru cine vrea sa faca o investitie buna, nu sa cumpere dupa ureche si dupa doua swatch-uri facute pe mana in repezeala in magazin.

Mai sunt si alte servicii de care puteti beneficia, gasiti informatiile in magazine.
Ce mi-a placut mereu la MAC este atitudinea celor care lucreaza in magazine, nu te grabeste nimeni, nu sta nici un make-up artist pe langa tine sa te agaseze cu intrebari si cu acea atitudine tipica agentilor de vanzari. Poti incerca orice, stiu ca am incercat odata vreo 8 rujuri si nu am cumparat nimic, ma si gandeam ca la final persoana din magazin se va uita urat la mine, nici gand, ba chiar mi-a spus ca sa revin oricand si sa cumpar cand sunt sigura de culoare.
De la MAC m-au atras mereu pensulele, nu am inca nici una, shame on me, dar cireasa de pe tortul MAC mi se par a fi rujurile. Fondurile de ten, desi mie personal nu prea imi plac ca si textura, ajuta pe orice make-up artist sa faca treaba rapid si bine, nu prea ai cum sa dai gres cu ele. Asta va spun dupa ce am folosit vreo 10 produse MAC per total.
Ma deranjeaza nebunia asta cu produsele MAC false, dar asta confirma inca o data ca produsele lor chiar sunt dorite si declanseaza patimi.
Parerea mea este sa renuntati sa cumparati lucruri cu origine neclara, este de preferat sa luati produsele MAC din magazinele lor, preturile nu sunt atat de mari precum vi se par si in plus faceti alegerea cea mai buna, avand ocazia sa si testati totul asa cum trebuie. Si repet, pentru orice buget se poate face un mic plan de investitii, suna poate ciudat, dar eu consider ca asa trebuie sa procedez atunci cand vine vorba de tenul meu si de felul cum va arata fata mea. Prefer sa pun deoparte si sa astept sa imi iau un produs foarte bun, pe care chiar il voi folosi si care va avea si rezultate bune.
Sesiunea de machiaj m-a ajutat sa descopar in sfarsit un fond de ten de la MAC care s-ar parea ca este acceptat de tenul meu, Studio Waterweight SPF 30 Foundation, mai ales dupa ce a fost combinat cu Strobe Cream, un fel de iluminator cremos hidratant.
Cat am stat la sesiunea de machiaj am filmat in direct pe Periscope, dar am urcat filmul apoi si pe Youtube. Este un film lung, needitat,  insa este o experienta autentica la o sesiune de machiaj MAC. Multumesc celor care au intrat in direct pe chat si ne-au pus intrebari.  Ii multumesc lui George, MUA MAC Cosmetics Romania pentru rabdare si Mariei pentru filmare, multumesc MAC Romania pentru acordul de a filma in magazin si hai sa vedem ce a iesit. Promit sa revin si cu un scurt review despre Studio Waterweight SPF 30 Foundation pentru ca a fost produsul care mi-a placut cel mai mult.