MAC Zac Posen, noua colectie de machiaj

Estetica feminina si sofisticata a designerului Zac Posen se transpune intr-o colectie exclusivista de makeup in colaborare cu MAC

Zac Posen a colaborat de nenumarate ori cu MAC Cosmetics si iata ca de putine zile in magazinele MAC puteti gasi noua colectie ce ii poarta numele. Zac Posen este un reprezentant al noi generatii de creatori de moda moderni, pentru care inovatia, integritatea creatiei si creativitatea reprezinta codul de conduita permanent.

Va las cu pozele produselor din Zac Posen collection, produsele se gasesc deja in magazinele MAC. Le-am intrezarit in magazinul MAC Cosmetics Baneasa, voi reveni acolo sa le analizez mai pe indelete.

ZAC POSEN_PR_AMBIENT_300

Pensula #182, format kabuki, mi se pare cea mai interesanta si atipica ca si format. Manerul cubic o face si foarte practic de aranjat pe masa de machiaj.

maczacposen-brush-kabuki-182-beautybarometer

Culorile de ruj din colectia MAC  Zac Posen mi se par foarte feminine si purtabile. Cele 3 nuante sunt: Dangerously Red, Darling Clementine si Sheer Madness.

mac-zacposen-rujuri2016

zac-posen-mac-farduri-blush-pudra2016

Preturi :
Face Powder 110 lei

Ruj 104 lei

Paleta farduri 304lei

Tus de ochi 104 lei

Mascara 104 lei

Blush 115 lei

Pensula #182 304 lei

Pensula #168 199 lei

MAC_ZacPosen_collection-2016-toateprodusele

Colectia MAC Zac Posen se gaseste in magazinele MAC Cosmetics din Bucuresti – Baneasa Mall, Vitan, Iasi si Timisoara.

ZAC POSEN_PR_BEAUTY_300

Voua ce alte colectii MAC v-au placut in ultima perioada? Urmeaza sa revin cu noi articole despre noi colectii MAC de la inceputul acestui an.