Magazin Dacic Cool – frumos si romanesc

Eram in mare verva de cumparat si testat produse din beauty box-uri cand am aflat de pe un blog de Traistuta Fermecata de la Magazin Dacic Cool. In cateva minute faceam comanda. Asa am descoperit acest magazin online. Asta se intampla anul trecut si primul articol l-am scris in ianuarie.

In concursul de luna aceasta, Frumusetea pe romanesteMagazin Dacic Cool vine cu un premiu pe care cred ca si l-ar dori oricine, este Traistuta Fermecata a lunii iulie.

Imi place mult ideea lor de a face aceasta “traistuta” lunara, un beauty box un pic mai altfel, incepand de la pret si pana la continut. Numele in sine te trimite la o poveste, iti si imaginezi o zana buna din povesti care iti aduce o traistuta fermecata, o deschizi si inauntru ….e ceva fermecat. Sunt produse romanesti ale unor marci care respecta toate normele de calitate, nu au cele mai atractive ambalaje ( cum ar fi cazul celor de la Hofigal), insa calitatea si raportul pret/calitate ti le ridica in topul preferintelor destul de repede. Ce mi-a placut si mai mult este faptul ca Magazin Dacic Cool la fiecare comanda mi-a mai pus ceva acolo in plus, un cadou, de obicei suplimente alimentare de la Hofigal, plus esantioane de la Gerocossen in special.

Marcile  de cosmetice prezente in Magazinul Dacic Cool: Hofigal, Gerocossen, Apimond. Magazinul are insa si produse de la Sanovita, tot felul de chestii sanatoase de mancat, seminte si fructe confiate, diverse suplimente alimentare de la Hofigal, vinuri romanesti si produse apicole.

Cam asta am gasit eu pana acum in Traistutele cumparate:

Traistuta fermecata are un pret de 30 de lei, se livreaza prin Posta Romana si plata se face ramburs.

Despre acest magazin mai vreau sa spun ceva ,el e practic o materializare a unui proiect frumos, Dacic Cool si trebuie sa cititi cat de firesc si normal vorbesc autorii acestui proiect despre ce inseamna sa fim romani, dati click AICI si e suficient sa cititi si primele 10 randuri. Eu citez un pic:

“Trebuie sa nu uitam ca suntem daci si sa invatam sa fim cool. Suntem
convinsi ca DACIC COOL este un semn sub care putem sa fim noi insine si
sa fim, in acelasi timp, adevarati invingatori in aceasta lume plina de
provocari. Trebuie sa invatam sa ne folosim de acest formidabil
instrument pe care il reprezinta internetul pentru a putea socializa in
acest spatiu virtual, dar, cu ajutorul lui, si in lumea reala cu
uimitoarea ei frumusete si poezie.
DACIC COOL poate fi mai mult
decat o adresa de web, mai mult decat un slogan sau poate chiar mai mult
decat un brand. DACIC COOL poate fi un stil de viata, un mod de a vedea
lumea, reteta de a fi invingatori in iuresul globalizarii. DACIC COOL
poate fi semnul sub care sa ne regasim increderea, sperantele si forta.”