Make-Up Collection Colectia de fonduri de ten

Make-Up Collection, Colectia de fonduri de ten a fost un alt clip cerut de voi. Va reamintesc ca mi-am dorit foarte mult sa refac clipul despre toata colectia mea de produse de machiaj. Bun, nu pot sa spun ca ceea ce am eu este chiar o colectie, insa in fine, aici ma incadrez ca si tematica. Nu am reusit sa filmez un singur clip, asa ca am purces la un drum pe episoade. Pe canalul de Youtube puteti vedea deja colectia de palete, colectia de pudre si de ieri am postat si colectia de fonduri de ten.

Ce fonduri de ten am

Fondurile de ten din trusa mea de machiaj sunt predominant fonduri de ten mai usoare, cu acoperire medie. Prefer  pentru zi de zi un BB cream sau un CC cream. Prefer texturile fluide si cremoase, nu suport fondurile de ten matifiante. Preferatele mele sunt Parure Gold de la Guerlan si Fluid Finish de la Sensai. Un fond de ten si o pudra sunt mereu singurele produse de machiaj pe care le folosesc. Ca atare, fondul de ten este pentru mine de baza. Daca nu ma inteleg bine cu un fond de ten, stiu din start ca machiajul nu va fi ok.

Colectia de fonduri de ten

In descrierea clipului aveti toata lista fondurilor de ten prezentate, la fiecare am pus si link fie spre review, daca am, fie spre sursa de cumparare.

Am fonduri de ten de la Clarins, Sensai, Dior, Chanel, The Body Shop, Vichy, Oriflame Giordani, YSL etc.

Am prezentat in clip si tot ce am in materie de corector/concealer sau baza de machiaj. Primer folosesc uneori, sa zicem cam o data la doua saptamani si le prefer pe cele hidratante. Consider ca un primer este necesar doar pentru un machiaj mai elaborat. Daca un fond de ten este aplicat cu grija, se poate si fara primer.

Am mentionat doar un produs Guerlain. Pentru produsele de machiaj Guerlain pe care le am o sa fac un clip separat.

Vizionare placuta si astept cu interes si parerile voastre!