Make-Up Kit sub 100 de lei

Make-up Kit sau setul personal de produse de make-up pare a fi uneori un alt stres produs al cochetariei feminie. Invazia aceasta de marci rasunatoare cu multe palete si iluminatoare da peste cap vanitatea oricarei femei. Bineinteles ca ne-am simti tare bine sa avem mereu la indemana noutatile si fardurile in trend, dar totusi viata reala inseamna un pic si altceva. In acest articol va demonstrez ca se poate sa iti faci un make-up kit decent sub 100 de lei. Fireste este un make-up kit dedicat unei consumatoare moderate de make-up. Nu am nevoie sa ma uit in studii ca sa aflu ca pana la urma rujul si rimelul sunt in top. Iar atatea palete chiar daca poate se cumpara, nu prea se folosesc zi de zi decat de catre cele care chiar sunt pasionate de make-up la modul activ.

 

  • Fond de ten sub 20 de lei gasiti aici. Din selectia aceasta de drugstore, eu am ales pe cel de la Maybelline, insa va recomand sa incercati si cushion-urile l’Oreal Paris.
  • Pudra sub 20 de lei gasiti aici. Mi-a placut cea de tip BB de la l’Oreal Paris.
  • Nici o paleta. Oh, da, pentru ca sa fim seriosi, cat vei folosi dintr-o paleta? Poate 2-3 nuante si in rest o vei savura vizual. Iti recomand sa iti iei un creion de ochi negru sau maro, usor de ascutit si doua farduri mono, unul mai nude si unul mai inchis. Eu am luat setul de la Rimmel cu mascara si liner cu doar 21.3 lei. Mi-a placut ca pachetul era sigilat, il gasesti aici.
  • Mascara sau rimel. Dilema a fost rezolvata la punctul de mai sus.
  • Ruj. Fireste ca vei avea nevoie macar de doua nuante, desi da, ti-ai dori vreo 10. Recomand sa iei doua nuante, una mai intensa, una mai naturala, le poti si combina pe parcursul zilei. Pe mine m-a tentat maxim rujul L’Oreal Paris in editie limitata Balmain (15,47 lei) intr-o nuanta de nude, Urban Safari, si rujul de la Rimmel nuanta You’re all mine (8 lei).

Pe importdirect.ro comanda minima este de 200 de lei si v-ati putea organiza asa: de 100 de lei sa cumparati lucruri pentru placerea voastra, iar de ceilalti 100 de lei detergenti si alte produse non-glamour, dar asa de necesare.

Cam acestea ar fi recomandarile mele. Voi ce ziceti?