Makeup Vichy, sesiuni de de machiaj gratuite la Farmacia Tei

Imi plac atat de mult fondurile de ten Vichy, chiar si in primul meu proiect foto am folosit pentru propriul machiaj faimosul Dermablend de la Vichy, fondul de ten care se adevereste ideal pentru mine atunci cand am nevoie de acoperire completa. Si stiu ca si voua va plac fondurile de ten Vichy, fonduri de ten dermatocosmetice care au grija de ten si va aduc beneficii suplimentare de hidratare si tonifiere.

Iata ce va propun, sa ne vedem zilele urmatoare si sa va arat direct ce inseamna un machiaj cu produse Vichy. Iata cateva imagini de anul trecut.

Imi pare bine ca initiativa sugerata de mine celor de la Vichy inca are succes si ca multe dintre voi ati avut ocazia sa veniti la sesiunile de machiaj de anul trecut sau de anul acesta unde bloggerite care sunt si makeup artisti au oferite sedinte de machiaj cu Vichy, dar cel mai mult ma bucur sa pot sa ma intalnesc din nou cu alte pasionate de machiaj.

Voi fi prezenta intre 12 si 14 iunie in Farmacia Tei din Bd. Lacul Tei nr 31-33 in urmatoarele intervale orare:

Vineri: 15 -19
Sambata 13-17
Duminica -11-15

Daca vrei sa beneficiezi de un machiaj cu fonduri de ten Vichy si sa primesti toate sfaturile necesare realizarii unui machiaj frumos si sanatos, scrie-mi pe adresa beautybarometer@yahoo.ro si programeaza-te intr-una din zile.
Sedinta de machiaj cuprinde o mica sesiune de skincare ( demachiere si ingrijire ten specifica), aplicare fond de ten Vichy in acord cu tipul de ten, aplicarea unui machiaj de zi simplu care sa puna in evidenta frumusetea tenului. Pe tot parcursul sedintei iti voi spune ce produse folosesc si de ce, iti voi face recomandari personalizate si la sfarsit va exista si o mica supriza Vichy.

Multumesc si astept mesajele voastre.