Marilyn Monroe, noul ambasador Max Factor

Marilyn Monroe se intoarce inapoi la Max Factor. Este o celebrare si o reafirmare a ceea ce inseamna brandul Max Factor. Acum 80 de ani, Mr. Max Factor Junior isi deschidea un studio de machiaj la Hollywood si Norma Jean i-a fost una dintre primele cliente. Norma Jean, viitoarea Marilyn Monroe, iesea din studioul Max Factor cu acel look care va marca istoria frumusetii si a cinematografiei: parul blond platinat, tenul alb diafan, ochii conturati dramatic cu tus si buze rosii senzuale. Un beauty icon care nu si-a mai gasit egal si care inspira si astazi milioane de femei.


Astazi Marilyn Monroe este noul ambasador onorific pentru Max Factor.

De asemenea, tot in luna ianuarie 2015, Max Factor va lansa #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a se transforma spectaculos si indraznet prin machiaj la fel cum a facut si Marilyn Monroe.

Max Factor vine practic sa readuca acel glamour de care fiecare femeie are nevoie si de ce sa nu se intample asta din ianuarie? Hai sa uitam de diete, de multe lucruri pe care de obicei le facem in ianuarie si care inseamna cam multa rigiditate, sa indraznim sa continuam ceea ce Max Factor a inceput inca de acum 80 de ani prin Marilyn, sa avem acea indrazneala de a purta un ruj rosu si de a fi glamour in fiecare moment.

Urmariti canalele de social media in perioada urmatoare, Max Factor ne promite o mare provocare.

Marilyn, welcome back!