MARIONNAUD – frumusete in fiecare zi – CONCURS!!

Sunt emotionata, mai emotionata decat cand m-am asezat la rand sa imi platesc primele produse cumparate de la Marionnaud de pe Champs Elysees.

Am un concurs pentru voi cei ce cititi acest blog. E un concurs unde voi aprecia ceea ce scrieti, fara sa tin cont prea mult de cate like-uri primiti sau mai stiu eu ce alte chestii care tin de cantitate si de cate conturi de Facebook ai.

Iata tema concursului: Eu sunt frumoasa.

Va invit sa scrieti un text de maxim 150 de cuvinte care sa inceapa exact cu aceasta propozitie “Eu sunt frumoasa….” si sa mai apara niste cuvinte cheie: “Marionnaud” si ” frumusete in fiecare zi“.

Textul il veti posta ca si comentariu la acest articol si il veti trimite si pe mail catre anamariatatucu@yahoo.com. Cand trimiteti pe mail, va rog sa va treceti si adresa si numarul de telefon.

Alte conditii:
– sa fiti fan al paginilor de Facebook BeautyBarometer si Marionnaud

facultativ si mai mult de fun sa va invitati prietenii  sa va sustina   
prin a mentiona numele tau pe wall-ul
BeautyBarometer, spunand „Vreau sa castige @…pentru ca….”. Bineinteles si ei trebuie sa devina fani ai celor doua pagini de Facebook mai sus mentionate. Prietenii tai in functie de cat de mult te vor sustine si ne vor convinge sa te alegem castigator, vor primi un voucher de make-up intr-unul din magazinele Marionnaud la alegerea lor. Sunt 10 vouchere in joc!!!

– perioada concurs – 5-28 octombrie, ULTIMUL TEXT PE CARE IL LUAM IN CONSIDERARE TREBUIE SA FIE POSTAT CA SI COMENTARIU PANA PE 28 OCTOMBRIE, ORA 23:59.

– alegerea celor 10 texte castigatoare va fi facuta de catre un juriu competent si entuziast:
Ana Maria Tatucu – blogger BeautyBarometer
Letitia Kurso- Marketing Manager – de la Marionnaud
 si  Consuela Dumitrache- Marketing Assistant- de la Marionnaud

Vom tine cont de creativitate si de simtul umorului :).

Pentru orice intrebare, va rog sa lasati comentariu tot aici la acest articol.

Textele care intra in concurs trebuie neaparat sa fie postate ca si comentariu DOAR la acest articol si acelasi text trebuie sa ajunga si pe mailul indicat mai sus.

Premiile: 10 seturi de produse de la Marionnaud din gamele DirtyWorks si BarryM. Vedeti mai jos lista si pozele produselor .

BAFTA!!