Marionnaud Paris, Kiss in Paris si l’Amour a la Folie

Marionnaud Paris inseamna acele parfumerii unde chic-ul parizian te cam  prinde de la intrare si te lasa asa cu une petite melancolie. De cate ori intru la Marionnaud, imi aduc aminte de Paris.

Pentru ca se apropie perioada Martisorului, dar nu numai, eu va prezint cateva noutati de la Marionnaud si sper sa va fie de ajutor. Iar daca puteti face o mica escapada la Paris, chiar si imaginara, bon voyage! Am pregatit si un film cu acest noutati, il vedeti la final de articol.

La inceput de articol vedeti paleta de machiaj marca proprie Marionnaud, l’Amour a la Folie, imi place selectia de culori si mai ales ca pastilele de blush sunt maricele si usor de folosit.

Alte noutati sunt un demachiant si o lotiune de corp.

Lotiunea de corp Fraiche Infusion imi place tare mult, miroase a petale de flori de cires, este foarte usoara si chiar imi adue un infuzie de prospetime.

Asa imi trebuie daca nu mi-am luat BB cream-ul de la Marionnaud, dar o sa folosesc acest BB cream special pentru ochi si o sa vreau sigur sa imi completez machiajul si cu sa petite amie, adica BB cream-ul. Mi se pare o idee foarte buna acel buretel, poti aplica bine corectorul usor pentru zona ochilor, va recomand sa il spalati cel putin o data la 2-3 folosiri, ideal ar fi de fiecare data si sa presati un servetel de hartie dupa spalare pe acel buretel pentru a prelua instant apa.

Promit sa ajung curand la Marionnaud sa ma documentez asupra preturilor, insa tinand cont ca toate aceste noutati sunt marca proprie Marionnaud, stiu sigur ca preturile sunt comparabile cu produsele cosmetice mass-market, dar calitatea este mereu peste medie.

Nu uitati de promotia Kiss In Paris, activa pana pe 10 martie 2015 in toate magazinele Marionnaud Paris, promotie valabila pentru posesorii de card de fidelitate.

Si va las cu filmul de pe canalul meu de Youtube. Au revoir!

Preturi orientative de pe marionnaud.fr pana apuc sa le iau pe cele din magazinele de la noi:
– paleta l’Amour a la folie – 10 euro
– Fraiche Infusion, lapte de corp – 8 euro
– BB cream eyes – 13 euro
– lapte demachiant – 7 euro

Si iata si preturile in lei, direct de la sursa:
Paleta L’amour a la folie – 49 de lei
Lapte de corp – 42 de lei
BB cream eyes – 49 de lei
Lapte demachiant – 37 de lei