Marionnaud, Skin Chemists London, Instant Eye Lift review

Skin Chemists London este un brand care cu certitudine isi doreste sa concureze cu piata chirurgiei estetice. Marionnaud Paris il aduce in exclusivitate in Romania. Produsul testat recent de mine, Instant Eye Lift, m-a facut sa inteleg de ce brandul se numeste Skin Chemists si de ce toata filozofia din spatele marcii inseamna produse care ies din tiparele obisnuite. Si aceste produse nu se pot folosi doar uitandu-ne pe ce scrie pe cutie.


Janina, una dintre fetele foarte dragute care lucreaza la Marionnaud, mai exact pe ea o gasiti in magazinul Marionnaud Paris din Orhideea, mi-a explicat la o sesiune speciala de prezentare a produselor de skincare realizata de Marionnaud pentru clientii fideli ( si eu sunt clienta fidela Marionnaud!) ce inseamna utilizarea unui astfel de produs. De obicei cand cumparam un ser dedicat ochilor, il punem repede, il aplicam si prin tapotare, si frecare si cum o fi, numai sa simtim ca intra in piele. Apreciez enorm ca Marionnaud Paris organizeaza acest gen de evenimente pentru clientele fidele si interesate de informatie, stiu ca inca fac acest proiect cu pasi mici, insa cu siguranta va fi cu efect si in educarea consumatoarelor si in vanzari.

Acest Instant Eye Lift de la Skin Chemists nu promite nici hidratare, nici reducerea ridurilor, ci un efect optic instant de lift. Pentru a-l obtine, Janina mi-a recomandat sa imi hidratez intai zona ochilor cu o crema foarte usoara de ochi, adica cu o textura usoara, eventual crema de ochi gen fluid sau ser. Sa hidratez usor zona si apoi sa vin cu acest produs care va lucra intens la partea de aspect. Intai sa aplic putin sub zona ochilor. Ambalajul este asa de “medical” nu doar din ratiuni de impresionare a consumatorului, ci pentru ca substanta dinauntru trebuie pastrata foarte protejata si dozata in cantitati extrem de mici. Exista un sistem de inchidere al seringii in care se afla produsul, practic ambalajul arata ca o seringa,  substanta iese printr-un tub subtire, iti iei pe deget o picatura de produs si incepi sa aplici.

Prim data se aplica pe zona de sub ochi, se lasa cateva secunde pentru a vedea cum se face efectul de lifting. Apoi prin tapotare usoara se duce un pic din produs si pe zona de sus, insa totul usor si urmarind efectul in oglinda, efect care incepe sa se vada cam in 5 minute de la aplicare. Imediat peste se aplica corector, machiaj si orice va mai doriti. Este un produs care se aplica cu grija si cu o urmarire a efectului intr-o oglinda.

Serul este roz, este fin, insa se transforma parca in ceva prafos, eu aveam senzatia de parca aveam o pudra din nisip dupa ce am aplicat prima data cand nu am fost atenta la instructiuni. Am primit produsul si recunosc ca m-am crezut tare desteapta sa il folosesc fara sa intreb, iar prima aplicare a fost un esec total.

Este adevarat ca nu am fost multumita ca pe ambalaj nu erau trecute mai multe informatii, la un asemenea produs ma asteptam la o fisa de produs asa cum se pune la medicamente in cutii. Dar am inteles ca in magazinele Marionnaud, la achizitionarea unui produs Skin Chemists, primesti si consiliere.

Nu am reusit sa prind niste poze ca lumea niciodata cand am aplicat acest produs, insa promit ca revin cu poza curand. Efectul este vizibil si ajuta enorm aplicarea anti-cearcanului. Cred ca l-as recomanda si make-up artistilor pentru a-l avea in dotare in caz de nevoie, stim cat de greu se aplica machiajul ochilor atunci cand avem ochi cu cearcane adanci, pungi sub ochi si alte probleme.

Produsul se incadreaza in zona produselor cu pret ridicat, iar am uitat sa ma uit in magazin cat costa exact, insa se plaseaza peste 250 de lei. ( N.B. am primit pretul corect, este 221 de lei, deci aproximarea mea a fost pe aproape).

Pentru mine acest produs intra in seria produselor cu totul altfel, chiar in zona SF sa zic asa. Mi se face si putina teama sa le folosesc, insa imi dau seama ca am nevoie de rabdare si atentie ca sa trec la alt nivel. Eu cred ca peste cativa ani, aceste produse vor capta foarte mult interes si ca vor invata consumatoarele sa se informeze si mai mult despre cum pot avea grija de ele. Eu personal m-am cam saturat sa aud de la consiliere de frumusete eterna poezie “Aceasta crema este foarte hidratanta si miroase minunat”. Asta poti spune pana la urma despre orice crema de fata.  Discutand cu Janina, m-am bucurat sa vad ca deja incet incet in parfumerii voi gasi consiliere sustinuta si informare adevarata.

Deci, sunteti gata sa treceti la noua generatie de cosmetice? Chiar daca nu aveti inca curaj, mergeti in magazinele Marionnaud si informati-va, nu va costa nimic, dar veti pleca cu lucruri care va vor deschide putin alte perspective.