Martie, primavara, flori, soare….

Ca de obicei m-am trezit foarte devreme. Am schimbat cover page-ul pe Facebook cu vizualul dedicat acestei luni. Cu emotie, pe la 6 si jumatate dimineata. Am verificat si Google Analytics si ma bucur sa vad ca nu mai cobor decat rar sub 100 de vizitatori unici pe zi….pentru mine e o mare realizare acum cand ma aproprii de un an de BeautyBarometer. Mi-am lasat baietii mei dormind, pe Miti pe geam urmarind vreun soricel imaginar de prin gradina blocului. M-am machiat cu un fard testat in prealabil de baietelul meu, un fard de ochi Calvin Klein …care a rezistat eroic testelor lui :).

M-am lansat in traficul de dimineata din Bucuresti ….., insa am o veste buna, nu mai e traficul de altadata , criza asta economica mai taie si din elanul soferilor.

Toate chioscurile de flori erau invadate de flori de toate culorile. Inca isi asteptau clientii. La 7 si un sfert doar cate un domn nehotarat mai vedeai din loc in loc, analizand buchetele expuse. Pana si niste supermarketuri de cartier scosesera in fata magazinului galeti cu flori la vanzare.

Undeva dupa 8 jumatate , au inceput sa apara mesaje de martisor …

Vrem sa vina primvara in fiecare an mai repede. Deja cand mai ninge un pic prin februarie suntem suparati si consternati de aceasta incercare a naturii care ne spune ca ea nu tine cont de calendar, de planificari, decat de nevoile ei si implicit ale noastre. Astazi e un soare insistent….insistent ca m-a scos cateva minute dintre niste treburi de rutina si m-a invitat frumos sa va spun La multi ani de 1 Martie si sa va bucurati de aceasta zi ca de prima voastra primavara.