Mascara Luxe de la Avon – 7daysTest

Dupa ce am vazut produsele de make-up din gama Luxe de la Avon la Digital Divas, eveniment sustinut de Avon, am dorit foarte mult sa testez mascara, pentru ca am vazut periuta si mi s-a parut foarte eficienta.

Zis si facut, mai ales ca m-am inscris si eu la Avon, tocmai sa vad cum sunt noile produse. In ultima vreme am tot vazut si citit despre noutatile de la Avon si am preferat sa mi le comand singura. Mai ales ca acum Avon e foarte digital si inclusiv comanda se face online si foarte simplu, am zis why not.

Mascara Luxe de la Avon costa 23 de lei si imi place si ambalajul, nu e complet rotund, astfel incat il poti aseza pe masa sau pe orice suprafata plana cat timp te machiezi si nu se rostogoleste, cum patesc de obicei cu creioanele dermatografe sau alte tuburi de mascara.

Periuta prinde bine, adica am prins firicele de gene pe care nici nu stiam ca le am. Nu este un efect foarte dramatic, adica nu mi s-au lungit genele asa spectaculos, insa au fost bine puse in valoare.

Seara se demachiaza usor cu lapte demachiant, nu am observat sa imi cada din gene si imi place ca lasa genele matasoase si dupa ce se aplica, adica nu are acel efect de intarire, ca alte mascara.

Nota mea pentru 7DaysTest este de Very Good. Nu a primit Excellent pentru ca pe zona de mascara inca nu am gasit produsul caruia sa ii pot da Excellent, mai astept.