Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones, review

Moroccanoil Dry Shampoo este un nou produs Moroccanoil care ne va cuceri destul de repede. Dupa uleiul de par tratament, care a devenit deja produs iconic si care devine indispensabil de indata ce il incerci, samponul uscat mi-a placut pentru ca este altfel. Am folosit pana acum sampon uscat de la mai multe marci, inclusiv foarte cunoscutul Batiste, dar experienta cu Moroccanoil a fost altfel. In primul rand, pudra mi s-a parut mult mai fina si mai putin deranjanta fata de alta sampoane uscate folosite. Mirosul de vanilie bineinteles ca s-a pastrat si la acest produs, iar faptul ca cei de la Moroccanoil l-au creat in cele doua variante, pentru Light Tones si pentru Dark Tones, mi se pare o idee foarte buna.

moroccanoil-dryshampoo-hairspray-beautybarometer2016

Conceptul acestui sampon a pornit de la faptul ca atunci cand ne alegem culoarea parului, suntem subiective, extrem chiar, si toata treaba asta e foarte personala. Ca atare, tot ce aplicam pe par are aceeasi conotatie, pana si un sampon uscat trebuie sa fie adaptat la culoarea pe care mi-o doresc. Imi place ca in acest sampon uscat exista si un usor pigment violet care anuleaza acel efect neplacut care apare la parul blond.

Pudra folosita in acest sampon uscat este de orez, iar samponul este infuzat si cu ulei de argan pentru a-l face mai prietenos cu firele de par. Toate calitatile i-au adus deja o gramada de premii din partea beauty editorilor. Acest sampon a fost deja premiat: Winner, Beauty Awards, TotalBeauty.com Editor’s Pick Award, August 2015, Winner, Be Beautiful Latina Beauty Awards, Latina Best Product for Extending Your Blowout, September 2015, Winner, Best for your Hair, Latina Magazine Latina Beauty Awards, July 2015. Si aceste premii, imediat in anul de lansare, sunt foarte curioasa cate premii va obtine in 2016.

Aplicarea este la fel ca la orice sampon uscat, se agita inainte si apoi il pulverizati pe zona radacinilor in special. Piptanati apoi parul cum doriti, da si un plus de volum, iar mirosul este extrem de placut, recunosc ca pentru asta l-am folosit de cele mai multe ori pana acum, chiar daca nu aveam mare nevoie sa aplic un sampon uscat.

Moroccanoil Dry Shampoo se gaseste in magazinele Top Line sau in saloanele care distribuie produsele Moroccanoil. Costa in jur de 140 de lei.

(PS)