Moroccanoil Ulei Light tratament pentru par, un ulei surprinzator

 

Am descoperit brand-ul Moroccanoil prima data pe magazinele online straine si pe bloguri din afara Romaniei unde fetele scriau numai chestii frumoase si bune despre aceasta marca.
A urmat apoi anul acesta seminarul Adinei Necula unde am putut sa si testez si sa am in fata toata gama Moroccanoil.

Uleiul de par Light a fost primul produs testat si aprobat de mine in rutina mea saptamanala. Este primul ulei de par neuleios practic, ca asa este, pe care eu l-am folosit pentru par. Atentie, nu este un ser, este un ulei, insa prelucrarea lui a dus la o textura atat de filtrata si fina, inca el intra instant in par nelasand nici macar ideea ca parul a fost tratat cu un ulei. Mirosul este dulceag si feminin si se combina frumos cu orice parfum feminin.

Folosesc acest ulei pe parul ud sau uscat, imediat dupa spalare sau si a doua zi pentru a reda un plus de hidratare. Daca vreau sa imi fac un coc sau coada impletita, mai aplic acest ulei la varfuri, chiar daca parul are 2 zile de cand a fost spalat. Este un produs extrem de versatil si multifunctional.

Eu am flaconul mini-size, 10ml,  si desi m-am dat din el de vreo 7 ori pana acum, vad ca inca mai am pentru minim 4-5 aplicari.

Pe Notino gasiti Moroccanoil ulei Light de tratament la gramaj de 25 ml la pret de 93 de lei , dar si la gramaj de 100 de ml la 222 de lei. Eu cred ca un flacon de 25ml este indicat pentru cine doreste in prima faza sa isi hidrateze parul o perioada si sa ii asigure un aspect sanatos. Pentru ca am fost impresionata de brand, eu mi-am mai cumparat sampon si fixativ.

Voi da una din notele mele dupa ce va mai trece o perioada in care sa ma conving de acest brand. Momentan nu as putea evalua corect.

Moroccanoil este un brand care e pornit practic de la un accident, cofondatoarea acestui brand , Carmen Tal, a avut parul distrus de la un salon si apoi cu ajutorul unui ulei, in alt salon unde a fost dusa de o prietena, a reusit sa si-l repare. A fost convinsa ca experienta ei se repeta atator mii de femei si ca solutia gasita de ea poate fi transformata intr-un produs accesibil femeilor din toata lumea. Asa Moroccanoil a ajuns sa fie mai mult decat un ulei de par, ci o gama completa de ingrijire a parului folosita de stilisti din lumea intreaga, este marca preferata a multor celebritati sau modele care defileaza pe catwalk si care au nevoie de un look totodata sanatos si spectaculos. Formula secreta din spatele acestor produse se bazeaza pe antioxidanti care au capacitatea sa intre in fibra capilara si sa o faca sa renasca practic. Moroccanoil nu foloseste parabeni, dar are formule pe baza de silicon.
Moroccanoil tine foarte mult la respectul fata de consumator si isi doreste ca el sa aibe acces doar la produsele originale, in acest sens are un mesaj clar , de a cumpara numai din saloane sau din surse autorizate pentru a benefica de calitatile extraordinare ale acestei game, formula fiind unica si nu se poate reproduce.