MustaeV Naked Wood si Charcoal, contraste in frumusete

MustaeV este printre noile branduri de machiaj care cu siguranta peste cativa ani va avea o foarte mare sonoritate si in Europa. Am descoperit acest brand cu ajutorul Taviei de la Chicprofile, am mai scris si alte articole despre MustaeV acum ceva vreme si recunosc ca produsele mi-au dezvaluit acel contrast fata de ce inseamna pentru mine brandurile de machiaj profesionale. Orice alt brand de make-up profesional incercat pana acum, mi-a inspirat ceva solid, putin rigid si care impune reguli. MustaeV m-a dus cu inspiratia pe o zona de delicatete, de texturi atat de usoare, de produse ce par usoare si atat de simplu de folosit. Greu iti vine sa crezi ca o pastila de fard care pare ca un nasturel are atata intensitate si versatilitate.

MustaeV, fardul de ochi Naked Wood imi este din ce in ce mai la indemana pentru machiajul de zi. Fiind ochelarista am nevoie de o culoare calda, nu prea mata, nici prea lucioasa, sa nu mi se adune pe pleopa si sa nu simt ca acolo exista fard poate si in doua straturi. Naked Wood este acea nuanta pe care am tot incercat sa o obtin cu ajutorul altor farduri si pe care o pot suporta cu placere de dimineata pana seara.

MustaeV, fardul de ochi Charcoal este in sfarsit acel negru care nu ma imbatraneste. Ma feresc de negru aproape la modul obsesiv cand vine vorba de machiaj, liniile fine din jurul ochilor abia asteapta putin fard negru ca sa imi marcheze in privire si mai bine trecerea timpului. Negrul Charcoal de la MustaeV este putin pudrat, intens fara a fi dur, il folosesc pentru a marca o linie la baza genelor sau ca sa estompez o linie de dermatograf maro sau negru.

MustaeV in sine mi-a adus sentimentul acela de contrast intre culturi. Zona de frumusete inseamna o explorare fara sfarsit si atatea branduri apar si poate nici nu apucam sa stim de ele, daramite sa le si incercam. Fiecare colt de lume are un cod al frumusetii, pe fiecare continent si in fiecare colt al lumii exista un alt obicei de a te machia, un alt ritual de infrumusete, un alt mod de a te raporta la frumusete.

MustaeV puteti cumpara doar online, pretul unui fard de ochi este de 13 dolari, la care va trebuie sa verificati si costurile de transport.