MustaeV Silky Cotton Loose Powder, review si make-up tips & tricks

MustaeV este cu certitudine o marca ale carei produse ajung foarte des in machiajul meu de zi. Texturile foarte fine si usoare, prietenoase cu pielea, ma determina sa le aleg macar de 2 ori pe saptamana. Recent am mai primit cateva produse noi si voiam doar sa va povestesc in special de pudra libera, MustaeV Silky Cotton Loose Powder.

Short review

MustaeV Silky Cotton Loose Powder este o pudra libera, usoara, care absoarbe sebumul, dar are si capacitatea de a ilumina tenul. Este compusa din particule fine, extrem de fine, care in contact cu pielea creeaza acel efect de semi-mat. Intotdeauna am preferat pudrele libere, pe care le pot aplica chiar doar peste crema pe zi, numai pe zona T, cand imi doresc un look foarte natural.

Pudra vine insotita si de un mic puf pentru aplicare, ce permite sa presati putin pudra inainte de a o aplica. Se poate aplica si cu o pensula mare de pudra.

Nuanta este translucida, as spune insa cu un lejer efect spre o zona neutra ca si culoare.

Cum aplicam pudra libera

Pasii ideali inainte de a aplica o pudra libera sunt: hidratare ten- factor SPF- primer – fond de ten – pudra libera. Acestia sunt pasii clasici si ideali pentru orice fel de machiaj, fie ca este de zi sau de seara.

Pentru o zi cand nu doriti neaparat un machiaj complet, puteti renunta la fond de ten si peste baza sa veniti usor cu aceasta pudra, doar pe zona T, unde de obicei este nevoie de putina matifiere. Am folosit aceasta pudra in acest fel, desi am ten si uscat si deshidratat si m-am simtit confortabil.

Folositi o pensula mare pentru aplicare pe care dupa ce o incarcati de pudra, incercati sa o scuturati usor de exces. Astfel riscati sa supraincarcati prima zona de aplicare cu pudra.

Fiind o pudra translucida, va lasa nuanta fondului de ten nealterata. O puteti folosi la orice fond de ten, chiar si la cele unde aveti putine probleme cu schimbarea culorii pe parcursul zilei ca efect al oxidarii.

Daca sunteti imbracate in nuante inchise sau aveti si haine de catifea, protejati-le bine cand va machiati, Pudra libera se disperseaza in aer usor. Ideal ar fi sa realizati baza de machiaj inainte de a imbraca tinuta finala sau cu o mica pelerina prinsa de haine. Eu folosesc si pentru mine, precum si pentru pritenele pe care le machiez, o mica pelerina neagra care se foloseste si la vopsitul parului.

MustaeV Silky Cotton Loose Powder costa 25 de USD/ aproximativ 98 de lei si poate fi cumparata doar de pe site-ul oficial MustaeV.  Promit curand un review si noului blush MustaeV.