New goodies MustaeV, Face Architect Powder si Cheeky Chic Blush

Pentru ca de curand am primit noi produse de la MustaeV, m-am gandit sa vi le arat si sa va spun primele impresii. Fiecare produs MustaeV pe care il incerc imi confirma prima impresie, anume texturi foarte prietenoase cu pielea, foarte usoare, usor de aplicat si calitate ce duce spre zona de lux. Imi plac ambalajele si consistenta fardurilor, imi face placere sa ma machiez cu aceste produse si foarte des le includ in machiajul meu de zi cu zi.

mustaev-pudra-blush-cheekychicblush-beautybarometer2016 mustaev-facearchitectpowder-beautybarometer2016

Recent am primit doua pudre, MustaeV Face Architect Powder, in doua nuante: Light On, mai deschisa, aproape spre alb si transparenta, cu efect de iluminare, si Silhouette, care e o nuanta lejer mai inchisa, ceva intre nuanta mea si nuanta pe care as folosi-o pentru contouring, imi permite o conturare foarte lejera. Ambele pudre ma duc cu gandul catre pudra de la Avene, mai exact lejeritatea texturii, acoperirea fina. Totusi MustaeV este un brand profesional, iar aceste pudre mi s-au parut mai rezistente si cu acoperire mai buna fata de pudra dermatocosmetica mentionata. Cu ambele pudre pot sculpta foarte fin forma fetei, ma bucur ca in sfarsit am doua pudre in nuante atat de potrivite cu nuanta tenului meu.

MustaeV Cheeky Chic Blush, nuanta Floral Glow mi-a placut de la prima aplicare, cand am desfacut pachetul l-am si aplicat imediat, a fost primul produs pe care mi-am dorit sa il folosesc. Ador nuanta foarte delicata de roz, nuanta pe care eu o gasesc ceva mai greu. De obicei acest gen de roz mai degraba il gasesc in paletele de farduri de ochi.

Texturile pudrate de la MustaeV au acea stabilitate pe care o mai gasesc la anumite marci de high end, gen nu sunt prafoase si nu lasa urme multe pe ambalaj.

Ca si pret, pudrele costa 25 de dolari si blush-ul 20 de dolari. Momentan le puteti comanda pe magazinul online MustaeV, dureaza ceva mai mult livrarea pentru ca produsele sosesc din US si trebuie sa treaca si prin posta vamala.

Voi reveni si cu review-uri la aceste produse, poate si cu o tentativa de look mai de vara, mai ales ca deja am o mica colectie de produse MustaeV.

musatev-morethanmakeup-beautybarometer2016

mustave-machiaj-beautybarometer-preview2016