Nivea si 5 pasi catre tenul pe care ti-l doresti, Concurs

Care a fost prima ta experienta cu Nivea? Cred ca acea cutiuta albastra metalica a stat de multe ori pe noptiera mamei tale si tu ai vrut sa iti bagi degetelele prin ea. Sau erai adolescenta si ai cumparat prima ta crema de fata de la Nivea?

Astazi Nivea vrea sa iti reaminteasca acei pasi de baza pentru ca tenul tau sa ramana frumos si plin de prospetime.

Nivea stie ca fiecare femeie are rutina ei de ingrijire si ca in teorie fiecare stim ce avem de facut. Asa este? Tocmai din acest motiv Nivea ne invita sa mai ne reamintim lucrurile si sa invatam in fiecare zi ceva nou pentru tenul nostru la Academia de ingrijire. Gasim sfaturi, tutoriale video si detalii suficiente sa ne putem alege produsele potrivite.

Indiferent de varsta si de tip de ten, ai nevoie de cele 5 etape de baza pentru tenul tau si de 5 produse :
1. demachiere
2. curatare
3. hidratare
4. anti-rid
5. infrumusetare

Nivea are produse potrivite pentru fiecare din aceasta etapa si adaptate la fiecare tip de ten.


Pentru mine, Nivea inseamna o poveste lunga care a inceput cu acea cutiuta albastra, a continuat cu prima lotiune de corp care a fost de la Nivea si apoi cu prima crema anti-rid care a fost tot de la Nivea.
Eu vreau  sa te invit sa descoperim impreuna amintiri legate de Nivea si sa imi povestesti cand ai descoperit prima data produsele Nivea, care a fost prima crema Nivea pe care ai folosit-o si cum te-ai simtit cand ai primit complimente pentru frumusetea tenului tau.
Lasa-mi un comentariu cu povestea ta despre prima amintire despre Nivea, adresa ta de email si un link de share al concursului pe profilul tau de Facebook.

Cele mai frumoase 3 povesti vor primi un set de 5 produse la alegere, exact acel set ideal pe care Nivea l-a pregatit pentru ingrijirea tenului – demachiere, curatare, hidratare, antirid si infrumusetare. Astfel vei putea pune in practica simplu si usor cei 5 pasi de ingrijire catre tenul pe care ti-l doresti.
Nivea va fi mereu o poveste frumoasa a tenului nostru. 

Data limita de participare: 7 septembrie
Castigatoarele vor fi anuntate pe blog si pe Facebook cel tarziu pe 9 septembrie si vor avea timp pana pe 11 septembrie sa isi aleaga cele 5 produse. Premiile vor fi trimise de catre sponsor.

Sa povestim si sa avem grija de tenul nostru impreuna cu Nivea :).

Bafta!