Nivea Stress Protect si stresul meu timp de 3 zile

In februarie, NIVEA  avut o promotie foarte frumoasa in magazinele Carrefour si atunci am cumparat doua deodorante spray din noua gama Stress Protect si am castigat pe loc un gel de dus :).

( sursa foto: Pagina Facebook Nivea)
La vreo saptamana am inceput sa folosesc unul din cele doua deodorante, chiar am apreciat din prima zi ca rezista efectul si in atmosfera grea de open space de la munca, stat in trafic 2 ore…eram super incantata de efectul antiperspirant.
Si vine si week-end-ul….cand nu am mai folosit deodorant de la 6 dimineata, ci ceva mai tarziu. O sa dau multe detalii ca sa intelegeti de ce am fost panicata si am dorit sa va spun si voua despre acest produs.
Am observat ca practic in primele ore dupa ce ma jucam cu cel mic nu transpiram deloc in zona axilelor. Am zis wow ce deodorant care are efect si a doua zi dupa doua dusuri…. in fine. Dupa doua saptamani de utilizare mi-am dat seama ca eu nu mai transpiram absolut deloc in zona axilara, pielea se cam uscase, dar arata foarte bine, puteam face reclame…..eram un pic contrarierata, la ce ritm am, de obicei oricat de bun era deodorantul folosit, deja in drum spre casa simteam ceva transpiratie …erau totusi peste 10 ore… Dupa a 3-a saptamana totusi ceva simteam ca e ciudat, oricat as fi de lady, chiar subratul meu nu mai fusese umed de 3 saptamani, e o problema si m-am gandit sa nu am vreo boala, sa se fi blocat glandele sudoripare. Sambata eu merg la balet…ma asteptam ca macar dupa o ora de efort fizic sustinut sa simt ceva…nimic…si in aceasta ultima sambata am folosit doar un deodorant de la Uriage, asa superficial….dupa ce timp de 3 saptamani am folosit Nivea Stress Protect. Dupa balet am ajuns acasa si am horatat ca sa nu mai aplic nici un deodorant si sa urmaresc ce se intampla cu glandele mele sudoripare, eram chiar ingrijorata ca nu mai transpiram deloc. Si iata ca abea marti am simtit ca ele in sfarsit functioneaza….marti dupa ora 16:00…asadar ultima aplicare de Nivea Stress Protect a avut efect de exact….4 zile si jumatate!! Vineri a fost aplicat la 6:15 dimineata, apoi efectul a durat si sambata, duminica, luni si marti pana la 16:00…hai sa zicem ca sambata a fost ajutat si de deodorantul de la Uriage un pic.

Mi se pare incredibil de eficient, dar si de periculos. Ma intreb totusi ce concentratie au substantele din acest deodorant de a ajuns la acest efect….mie practic mi-a fost anulata o reactie normala a corpului, inteleg sa fie un pic atenuata si “cosmetizata”, dar nu anulata. Recomand clar produsul pentru situatii cu totul speciale cand aveti nevoie sa nu aveti nici un risc sa va apara vreo pata subrat …..dar nu zi de zi….

Mie acum imi este teama sa mai aplic acest deodorant, cateva zile eram complet ingrijorata daca nu cumva am vreo dereglare la nivelul glandelor sudoripare.  Voi l-ati incercat pana acum?