No Beauty Shopping Challenge si Concurs pe Youtube

No Beauty Shopping Challenge a inceput pentru mine de pe 1 iunie. Ce inseamna asta? M-am decis ca intre 1 iunie si 1 decembrie sa nu mai cumpar nici un produs cosmetic, cu exceptia situatiilor cand am nevoie de produse de igiena precum gel de dus sau dischete demachiante, acestea intrand deja in zona de igiena mai degraba, nu in zona de cosmetice neaparat. Dar si pentru acestea din urma, am o cantitate care imi permite sa rezist fara probleme chiar si pana in 2018.

De ce No Beauty Shopping Challenge

Inainte de Paste am facut o ordine serioasa in tot ce inseamna cosmetice. Si cosmetice cumparate, precum si in cosmeticele primite in press kit-uri. Pe multe din ele aproape ca le uitasem, desi era vorba de seturi Yves Saint Laurent sau rimel Guerlain, am uitat pur si simplu de ele. Am parfumuri cumparate pe care nici nu le-am desigilat, e drept ca le gandisem si pentru cadouri, dar totusi, cam multe. Asa ca stop cumparaturi de cosmetice.

Cu aceasta ocazie, as vrea sa ma pot concentra pe tot ce am primit pana acum si chiar sa si folosesc mai cu harnicie, sa zic asa. Adica sa incep sa desfac mai multe produse cosmetice, sa le cercetez si sa va scriu despre ele. Poate voi filma mai multe unboxing-uri sau clipuri despre produse noi, cine stie. Cert este ca vreau sa folosesc aceasta perioada pentru a scoate de la pastrare atatea produse despre care nu am apucat sa va vorbesc. Poate ca e vremea sa incep sa filmez colectia de produse de make-up pe bucatele, poate un clip doar cu pudre, unul doar cu fonduri de ten.

Concurs pe Youtube

Pe Youtube va invit si la un concurs, ca sa marchez asa putin momentul. Va asteapta un premiu consistent pentru un comentariu consistent. Va trebui sa fiti si abonati ai canalului meu de Youtube. In comentariu la clip va trebui sa imi spuneti ce credeti voi despre acest challenge, daca va motiveaza si pe voi. Totodata vreau sa stiu daca blogul si canalul meu de Youtube v-au ajutat oarecum sa va alegeti mai bine cosmeticele si sa cumparati smart.

Cam atat, concursul este deschis pana pe 11 iunie si pe 12 iunie voi extrage numele castigator dintre cei care vor comenta coerent.

Bafta si ne mai auzim si pe Instagram/ Instagram stories daca voi rezista sau nu la acest challenge.