NOU : Go Extreme! – gene incredibile cu noul mascara Maybelline

Noutatile in materie de machiaj nu se mai opresc si astazi va povestesc despre un nou mascara de la Maybelline. Din informatiile primite, suna foarte bine formula concentrata in colagen si Go Extreme pare sa completeze perfect colectia de mascara Maybelline care a adus mereu produse performante.

Privirea dramatica, cu gene ce atrag atentia sunt un hit atat pe podiumurile de moda cat si in viata de zi cu zi. Pentru a duce volumul la o noua dimensiune, dincolo de tot ce inseamna “volum indraznet”, Maybelline NY lanseaza o mascara revolutionara, a carei unicitate consta in periuta cu rezervor incorporat in bratul sau.
Datorita sistemului sau de extra-incarcare, noua periuta Go Extreme asigura o aplicare generoasa a produsului pe gene, pentru volum EXTREM.

SISTEM UNIC De EXTRA-Incarcare a produsului
– Periuta patentata Maybelline NY transfera pe perisori o EXTRA-Incarcare de produs prin bratul cu rezervor,asigurand un volum EXTREM genelor.

X20 CONCENTRATIE De COLAGEN
-Combinatia dintre periuta unica si formula cu o concentratie extrema de COLAGEN asigura un volum colosal, in doar cateva secunde.

Pretul recomandat este de 37 de lei .