OPI, New Orleans

Ma stiti ca nu ma pricep la manichiura, insa noutatile de la OPI sunt intotdeauna atat de tentante, incat trebuie sa va povestesc despre ele. De asemenea si la salon cand ma duc pentru manichiura, optez mereu pentru nuantele de nude de la OPI, care are mereu cele mai frumoase nuante naturale. OPI, New Orleans, este colectia noua pentru sezonul de primavara-vara, contine 12 nuante.

OPI-NOLA-FB-Cover-1

Cele 12 nuante din noua colectie OPI sunt: Let Me Bayou a Drink, Humidi-Tea, Suzi Nails New Orleans, I Manicure for Beads,  Spare Me a French Quarter,  She’s a Bad Muffulett, Got Myself into a Jam-balaya, Crawfishin’ for a Compliment, Take a Right on Bourbon, I’m Sooo Swamped, Rich Girls & Po-Boys, Show Us Your Tips. Voi selecta nuantele favorite si momentan va las cu pozele oficiale ale colectiei OPI New Orleans.

Colectia New Orleans este ca orice colectie OPI, cu nuante foarte naturale, foarte purtabile de zi cu zi, dar si cu nuante mai spectaculoase. Asta imi place la fiecare colectie OPI si cred ca ati mai vazut prin pozele de pe Instagram ca uneori imi pictez fiecare deget cu alta nuanta pentru ca vreau sa le admir pe toate. E drept ca fac asta mai rar si o sa me vedeti mai rar cu unghii colorate.

Produsele OPI se comercializeaza in magazinele Top Line si in saloanele partenere, pret 56 de lei.

 

OPI New Orleans Got Myself Into Jam-balya
OPI New Orleans Got Myself Into Jamba-lya

 

 

opi-neworleans-crawfishinforacompliment-ss2016
Opi New Orleans Crawfishin’ for a compliment
OPI New Orleans Let me Bayou a drink
OPI New Orleans Let me Bayou a drink

Cred ca in primavara aceasta voi avea ceva nuante de oja de incercat. Voua care vi se pare mai tentanta?
opi new orleans

make animated gifs like this at MakeaGif