Oriflame November News, sneek peak

Oriflame ne pregateste un inceput de noiembrie plin de produse noi pe skincare, parfumuri si accesorii. Ma bucur si de revenirea cutiutei cu balsamuri magice. Am primit o gramada de informatii, o sa vi le prezint succint ca sa va faceti o idee pana va puteti comanda produsele din urmatorul catalog Oriflame. Am selectat doar ce mi-a atras atentia la prima vedere.

Cred ca cea mai mare tentatie vine din zona parfumurilor. Oriflame va lansa apa de parfum Possess si cred ca e prima data cand un parfum de la Oriflame aduce inspiratia Egiptului, a senzualitatii Cleopatrei. Parfumul are note intense de ylang-ylang.

Apă
de parfum Possess, Oriflame, 50 ml, 79.99 lei

Cutiuta de balsamuri revine si cred ca este o idee de cadou foarte buna, mai ales pentru sezonul rece.


Cutie
cadou Tender Care, Oriflame, 39.99 lei

Pe zona de skincare, Oriflame merge pe noul trend al cautarii tenului perfect si aduce gama True Perfection. Gama contine crema de zi, crema de noapte, ser si un iluminator pentru zona ochilor.

Cremă
hidratantă de zi True Perfection, Oriflame, 44.99 lei
Cremă
regeneratoare de noapte True Perfection, Oriflame, 44.99 lei
Iluminator
cu efect de împrospătare pentru zona de contur a ochilor True Perfection,
Oriflame, 31.99 lei
Ser
pentru faţă True Perfection, Oriflame, 54.99 lei

Din colectia de machiaj The One avem alte noutati interesante pentru machiajul ochilor. Mai sunt si alte noutati, dar aceste creioane de contur mi-au atras atentia imediat.

Creion
contur pentru ochi The ONE Kajal, Oriflame, 16.99 lei

Niste papucei pufosi cred ca ar fi tare buni pentru acest sezon .
Papuci
de casă Sheep, Oriflame, 27.99 lei
Acestea sunt doar o parte din noutati, cu siguranta veti vedea curand la Mademoiselle Lorraine si unul dintre obisnuitele ei filmulete de tip Unboxing cu aceste noutati si ea va da si mai multe detalii.
Pe voi ce va tenteaza cel mai mult?