ORLY si prima mea manichiura colorata in 2014

Recunosc ca nu prea sunt la curent cu tendintele cromatice in 2014, insa pentru mine va fi un an roz, asa am decis. Si ca sa incep cat mai roz, prima manichiura din acest an este…..foarte roz, Fancy Fuchsia de la Orly.

Oja aceasta am primit-o la evenimentul din 7 decembrie, deja un eveniment cu rasunet in blogosfera de beauty – #decemberbeautybloggersmeeting2 . Este si prima oja Orly pe care o folosesc si tinand cont de viteza cu care a trebuit sa o aplic, ma declar foarte multumita de calitatile ei.

Mi-a placut in special capacul pentru ca are o forma usor de apucat si stabila. 

Ca tot sunt eu in pink mood, am fost amuzata sa aflu ca cel care a creat acest brand, Orly, se numea Jeff Pink si era american . Brandul a aparut in 1975 si se pare ca a avut o foarte mare priza la vedetele din acea perioada. Tot Jeff Pink este si cel care a creat manichiura de tip “french”, numita asa pentru ca a fost lansata prin show-urile de fashion de la Paris.

Pentru ca Orly se axeaza pe calitate in cantitate mica, toate sticlutele Orly au 18 ml si eu cred ca e o optiune buna, am oroare de acele sticle mari si care daca nu le folosesti o perioada incep sa arate ciudat, o parte din oja devenind mai vascoasa. 

Orly are peste 150 de culori in paleta ta si asta il face sa fie un brand extrem de cautat si iubit de multe femei.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Orly Romania: http://www.orlyromania.ro/index.html.

In plus, daca veti da search pe google despre Orly , veti vedea cate bloggerite de beauty si cate reviste scriu despre aceste produse.

Mai am inca o sticluta cu un roz un pic mai domol decat acesta…asa ca am tot ce imi trebuie sa am unghiile cat mai roz in perioada urmatoare.

Eu va urez sa intrati si voi intr-o stare roz :).

Ati folosit Orly? Cum vi se par? Ce alte nuante imi recomandati?

Ca informatie suplimentara, am vazut ca pretul unei oje de acest fel este in jur de 40 de lei.