Particip la Digital Divas 2013

Am o veste buna in primul rand pentru mine, dar sper sa va bucurati si voi cu mine: voi participa la Digital Divas 2013 si asta dupa ce am fost foarte placut impresionata de Digital Divas 2012.


Eu va spun direct de ce imi place evenimentul acesta:
– ma duc intr-un loc unde se aduna multe fete frumoase si care stiu ca sunt frumoase si toate povestim acolo, chiar si la nivel telepatic, de cat de mult ne place zona de online si de frumusete;
– sponsor este Avon, nu imi plac toate produsele lor, dar imi place enorm tot ce au dezvoltat ei in online, de aia m-am si facut reprezentant Avon dupa editia Digital Divas 2012, se poate verifica in sistem la dumnealor si nu ma intereseaza comisioanele si cadourile ci…sa fiu si eu o Diva Digitala la Avon:).
– jobul meu din care traiesc inseamna cifre, multe cifre, Digital Divas este pentru mine o zi de concediu in care creierul meu se relaxeaza si se bucura de fiecare minut cu povesti frumoase si cu imagini placute;
– imi place Evensys, imi place ce fac ei, am invatat multe de la ei si multe lucruri le-am facut in blogging pentru ca ei m-au incurajat indirect sa fac asta.
– ma voi vedea cu  fete pe care le cunosc, o sa cunosc altele, o sa povestim ce mai scriem, ce ne mai dorim sa facem, ce crema nu ne-a placut sau ne-a placut.
– le voi vedea si auzi pe Oana Pellea, Monica Jitariuc si pe Stela Toderascu, vedeti in lista de speakeri cine si ce sunt. La Oana Pellea sigur o sa imi vina sa plang de emotie si nu stiu cat live blogging o sa fac atunci, la Monica Jitariuc o sa stau ca de obicei cu urechile super ciulite si o sa notez diverse chestii de cautat cu google si cand o sa o vad pe Stela Toderascu o sa imi imaginez iar ca ar putea fi sefa mea.
– voi asculta oameni cu experiente diverse si sunt sigura ca voi face descoperiri noi, de exemplu eu nu mi-o pot imagina pe Andreea Esca decat prezentand stiri….acum o voi auzi in calitate de Director Editorial al unei reviste glossy, the One, revista aflata in top 5 preferinte ale mele in materie de glossy magazines romanesti. De Ovidiu Buta mi-e si frica, daca trec prin fata lui sigur o sa vada cel putin 3 greseli in materie de cum sunt imbracata, dar nu o sa remarce cat sunt de bucuroasa ca sunt acolo la eveniment.

De ce nu imi place:
– in ziua aceea de concediu, as putea ramane acasa cu baietelul meu si sa ne jucam in parc;
– nu am inteles mecanismul nominalizarilor la premiile Digital Divas Awards, dar eu sunt pentru premii, pentru a recunoaste munca si pasiunea oricarui blogger. Nu zic de invidie, ca oricum mi-ar fi rusine sa ies acolo pe scena sa imi iau premiul pentru ca nu am nici o tinuta de castigatoare de asemenea concurs. Plus ca blogul meu e inca bebe, are nevoie de “papa si nani”, adica de articole si consolidare de imagine, nu de intreceri si premii prea serioase. Dar va invit sa votati acolo blogurile care va plac.
– nu stiu daca vor veni bloggerite din provincie, dar sper sa am surprize pe tema asta.

Voi reveni cu detalii :).