Pe vreme de ploaie, m-am apucat de machiat – l’Oreal Paris rules :) – 5minTest

Ploua si ploua, de doua zile. Aseara insa am vrut sa incerc un machiaj nou….asa fara nici o ocazie :).

Am zis gata atmosfera innorata, hai sa punem un pic in actiune un machiaj, ca tot m-am laudat ca am facut cursul la Colorissimo.

Am vrut sa fac un machaj tematic l’Oreal Paris 100%.…insa am avut doar liner, mascara si blush de la ei, in rest am implicat si marcile Nivea, Barry M, Bourjois si Marionnaud.

Am primit pentru testat cele doua noutati in make-up de la l’Oreal Paris – linerul Silkissime si mascara Volume Million Lashes pe care vi le anuntam AICI . Doua produse care se concentreaza pe ochi, pe marcarea dramatica a privirii.

Hai sa vedem ce mi-a iesit, am un mare impediment sa ma machiez la ochi mai cu precizie….dipotriile. Nu pot aplica un liner prea bine, mereu mai dau pe langa traiectorie. Dar Luiza la curs spunea mereu, incet, incet, estompam, pudram, mai aplicam linerul fara sa ne grabim si tot asa pana iese linia din aproape in aproape.

Am avut si “ajutor” , asistentul meu….care pana la urma a trebuit sa primeasca un desen pe mana realizat cu fardurile crema Parissax castigate la un concurs pe blogul Monei. Voiam sa le folosesc si in machiaj, insa nu am mai avut cum ….cineva voia sa se joace cu ele si era necesar sa le camuflez.

Hai sa vedem cum arata ochii mei nemachiati cu nimic:

Si machiajul a fost facut cam asa – baza a fost BB cream Nivea, conturare pometi anticearcan in doua nuante Barry M, anticearcan Bourjois Healthy Mix, pudra libera Bourjois, blush l‘Oreal Paris folosit si ca blush si ca fard de ochi. Bineinteles la final am aplicat mascara Volume Million Lashes, negru.

Hai sa vedem ce a iesit:

Recunosc ca nu am manuit destul de bine acest liner, am tot fatait ochelarii, cand la ochi cand jos ca sa vad rezultatul.

Cam asa arata machiajul cu ochelarii:

Si fara ochelari:

Toate pozele sunt facute la lumina artificiala….ca in aceste zile lumina naturala e cam zgarcita.

Machiajul e facut in viteza, mi-a luat cam 5 minute, fara pregatirea tenului care a fost si ea vreo 3-4 minute. Nu puteam sa stau cu fardurile la vedere prea mult….asistentul voia sa se machieze si el.

Concluzia mea: liner-ul Silkissime e cam greu de folosit pentru o ochelarista cu indemanare slaba ca a mea. Nu am reusit sa trasez si o linie mai subtire, a iesit din start mai lata decat am vrut. E foarte alunecos, asta mi-a placut si il voi mai incerca.
Mascara Volume Million Lashes nu prea m-a impresionat. Acum multi ani foloseam Lash Arhitect, era mult mai performant. Nu am vazut efectul de separare pe care il asteptam. Chiar imi pare rau, dar am avut alte asteptari. Volum s-a format, insa nu ceva spectaculos.

Ambele produse primesc pentru 5minTest nota Good. Le voi mai incerca, intr-un moment cand voi avea tmp de un machiaj mai elaborat.