Petits problemes cu beauty box-urile din Franta

Va scriam ca am comandat cu ajutorul unei prietene Glossybox editia franceza. Tot prin ea am incercat sa comand si MyLittleBox, tot din Franta. Si am tot asteptat. Si a asteptat si prietena mea, Stefania, pe minunata MyLittleBox desi a fost achitata, reclamata si tot asa. Nimic.

La Glossybox, desi Stefania a ales abonament doar pentru o luna, februarie, si a primit cutiuta despre care v-am si scris, ei au prelungit de la sine putere abonamentul…dar a doua cutiuta, de martie, care trebuia sa ajunga, nu a venit nici astazi. Tocmai ce citeam corespondenta lunga si aiurita intre prietena mea si cei de la Glossybox si mi-am dat seama ca serviciile lor sunt chiar slabe. Nu stiu unii de altii ce mailuri dau, te amana….in final exista o corespondenta de vreo 5-6 mailuri date de Stefania si…chiar ii apreciez rabdarea. Acum spera sa ii soseasca totusi si acest Glossybox, asa ar trebui….s-a refacut expedierea….sa vedem.

De la MyLittleBox i-au returnat banii…insa dupa ceva corespondenta si cu ei.

Donc, vorba francezilor, c’est grave!

Eu nu ma asteptam ca intr-o piata civilizata cum e Franta sa apara asa ceva.

Va citez o mica parte din corespondenta, un raspuns de la ei dupa ce prietena mea deja obosise de atatea mailuri si precizari. Ei ii dau un raspuns fara sa verifice corespondenta deja bogata din urma si totusi ii spun ca trimiterea va fi inlocuita….deci…se simt un pic vinovati:

Juliette
MAR 06, 2013  |  11:52AM CET

Nous ne pouvions
malheureusement pas deviner que vous nous aviez déjà contacté une
première fois pour un renvoi, puisque vous ne le précisiez en rien dans
votre premier mail.

Ce coffret de remplacement sera expédié comme convenu dans le délai de 15 jours, vous le recevrez donc la semaine prochaine.

Cordialement,

Votre GLOSSYTeam

Eu inca sper sa vad totusi cum arata un MyLittleBox , prietena mea se inarmeaza acum cu forta si rabdare sa refaca comanda…..si intre timp asteapta Glossybox de martie….