Prima data la un SPA, Orhideea Spa, la invitatia Oriflame

Anul trecut Oriflame mi-a facut o surpriza care m-a lasat masca, la propriu. O cutie aurie plina cu tot felul de cosmetice si lucruri frumoase de la Oriflame, am scris atunci AICI despre minunata cutie. Printre cosmetice se afla si  un voucher la Orhideea Spa.  In decembrie nu am gasit nici o zi in care sa ma pot duce linistita la acest SPA, insa in ianuarie, mobilizata si de Alina si Anne, am aterizat intr-o dupa-amiaza de miercuri la SPA.

Nu sunt o fana a masajelor, de sauna nici nu ma pot apropia, la piscina nu prea am ce cauta ca nu stiu sa inot…asa ca m-am dus nu foarte incantata de idee, dar foarte curioasa sa vad ce inseamna un SPA profesionist si destul de laudat. Trebuia sa am si aceasta experienta.

Am ajuns la Orhideea Spa foarte punctuala si am asteptat cuminte sa mi se spuna ce e de facut. Pe voucher aveam trecut ca ma voi bucura de un masaj relaxant cu pietre vulcanice.

Mi-a placut intrarea in SPA, bine organizata si foarte spatioasa, vestiarul chiar mare, am oroare de vestiarele acelea mici de la salile de fitness unde simt ca ma sufoc. Aici era si spatiu si aer, ferestre spre exterior…la mine aceste detalii sunt vitale. Am primit un halat si papuci si am fost invitata in spatiul de relaxare pana soseau si fetele. Spatiul de relaxare arata exact ca in poze, primitor si cald, ceaiuri, apa, fructe si seminte, tot ce ai nevoie ca sa te relaxezi fizic si mental. In toate spatiile din acest centru este o muzica ambientala relaxanta si miroase a diverse uleiuri esentiale.

Nu am facut poze ca nu prea era locul, oamenii veniti acolo voiau sa aibe intimitate, la fel ca si mine, asa ca va invit sa intrati pe site-ul Orhideea Spa daca vreti sa vedeti cum arata sau chiar sa mergeti acolo.

La masaj am ales uleiul cu aroma de portocale, mai aveam varianta cu lavanda sau simplu, pietrele vulcanice nu mi-au placut, asa ca am renuntat la ele. Masajul a fost undeva la 30-40 de min, nu am fost atenta la timp. Mi-a placut insa spatiul, totul foarte curat, foarte asortat, prosoape rosii, mobilier cochet. Cu tot efortul specialistului care mi-a facut masaj, eu nu prea m-am putut relaxa. Cand merg intr-un loc nou nu ma simt relaxata asa usor, in plus la mine in cap ideea de masaj e conectata cu mersul la doctor….si cred ca sunt rare persoanele care merg relaxate la doctor :D.

Tot personalul din acest SPA mi s-a parut extrem de pregatit, foarte discret si cu bun simt, cu multa rabdare sa iti explice fiecare lucru.

La un masaj corporal nu stiu daca m-as mai duce, desi un masaj anticelulitic se impune asa inainte de vara si facut din vreme. Dar m-a tentat enorm oferta lor de tratamente faciale. Inca stau si studiez lista si ma gandesc poate de ziua mea sa imi fac cadou un tratament Lifting Anti-Aging Concept Treatment.

Poza facuta de Alina la iesire cand inca mai savuram momentul :).
Asta a fost prima mea experienta la un SPA. Parerea mea este ca atunci cand te duci la SPA sa iti dedici macar 3-4 ore ca sa te poti bucura cu adevarat de moment.