Primele zile cu Multi Curler de la Philips

Va povesteam acum cateva zile intr-un articol informativ ca Phillips lanseaza doua produse noi pentru coafat.

Iata ca am primit la testat ondulatorul Multi Curler si vreau sa va povestesc despre prima experienta cu acest aparat. Eu am un ondulator Phillips clasic, dar care isi face treaba foarte bine dimineata, cand am fix 5 minute la dispozitie sa imi aranjez parul. Chiar daca il coafez seara dupa ce il spal, dimineata mai are nevoie de retusuri. Pentru mine un ondulator este vital , nu as putea fara.


De data aceasta va spun ce am reusit sa fac in mai putin de 10 minute, intr-o pauza de cafea la birou. Am aranjat parul unei colege si pot sa va spun ca pentru cele 7-8 minute rezultatele au fost peste asteptari, adica am obtinut bucle frumoase, am lucrat cu capatul mai subtire al ondulatorului pentru ca buclele sa iasa mai stranse. Am tinut rasucita fiecare bucla pana am numarat repede la 20-30, depinde de cat de groasa alegeam suvita. Nu am folosit nici un fel de produs de styling…practic mi-am luat colega pe sus si in 10 minute era coafata si gata sa se intoarca la treaba :).

Iata cum arata parul ei inainte,  colega mea are un fir lung si subtire, drept si cam fara volum:

Si iata cum arata cam peste 8 minute, nu i-am surprins si zambetul ca eram in mare viteza:

Nu am avut nici macar pieptan :), am rasfirat suvitele un pic cu mana.
Imi pare rau ca nu ne-a filmat cineva, insa nu prea aveam cum.

Aparatul se incalzeste foarte repede, sub un minut ajunge la temperatura optima, se manuieste extrem de usor, se impacheteaza foarte practic in husa si ii poti schimba accesoriul de coafat simplu si apoi se inchide foarte usor. Spre deosebire de ondulatorul meu, clasic si cam vechi, acesta nu usuca firul de par, am experimentat si pe parul meu. Dupa ce folosesc ondulatorul clasic, firul se simte un pic “apretat”, dupa ce am folosit Multi Curler mi-am simtit parul moale, natural.

Acum stau un pic contrariata, daca la munca im loc de pauza de cafea sau de tigara ati sta 10 minute sa va aranjeze cineva parul? 🙂 Cred ca efectul ar fi mai reconfortant si v-ati simti mai bine. Ce spuneti?

Eu deja regret ca dupa data de 15 iulie ma voi desparti de acest aparat atat de bun, insa …il trec pe lista de “investitii” din acest an.