Priveste cerul, va inflori curand


Stiu ca ma repet, dar spun: parfumurile sunt obsesia mea si viciul meu suprem. Kenzo imi sustine aceasta obsesie de prin 2003.

Prima mea intalnire cu Kenzo a fost acum multi ani. Se numea nevinovat si fermecator Flower. Sticluta prelunga ca un fir de floare si parfumul care imi aducea aminte de vacante cu flori de camp si capite de fan la apus de soare. Mirosul m-a insotit 3 ani, nu ma puteam dezlipi de acest parfum.
Casa mirosea a Flower de la Kenzo, dulapul de haine mirosea la fel, telefonul mobil, poseta, tot ce intra in contact cu mine pleca cu aroma Flower Kenzo.  I-am spus apoi la revedere pentru ca ajunsesem la o saturatie si voiam sa descopar alte parfumuri. Am trecut insa la Eau de Kenzo si la Madly Kenzo. Nu pot renunta la parfumurile Kenzo pentru ca au arome intense, suprinzatoare si in acelasi timp familiare.

Duminica, 6 iulie, Kenzo vine sa infloreasca cerul din Bucuresti. Vor fi multe premii, surprize, baloane si plimbari cu balonul.
Eu voi fi acolo sperand sa am norocul sa castig unul dintre parfumurile Kenzo sau pur si simplu ca cunosc parfumurile noi din familia Kenzo.

Cine mai vine? Eu voi veni cu siguranta parfumata tot cu Kenzo :).