Stiu ca ma repet, dar spun: parfumurile sunt obsesia mea si viciul meu suprem. Kenzo imi sustine aceasta obsesie de prin 2003.

Prima mea intalnire cu Kenzo a fost acum multi ani. Se numea nevinovat si fermecator Flower. Sticluta prelunga ca un fir de floare si parfumul care imi aducea aminte de vacante cu flori de camp si capite de fan la apus de soare. Mirosul m-a insotit 3 ani, nu ma puteam dezlipi de acest parfum.
Casa mirosea a Flower de la Kenzo, dulapul de haine mirosea la fel, telefonul mobil, poseta, tot ce intra in contact cu mine pleca cu aroma Flower Kenzo.  I-am spus apoi la revedere pentru ca ajunsesem la o saturatie si voiam sa descopar alte parfumuri. Am trecut insa la Eau de Kenzo si la Madly Kenzo. Nu pot renunta la parfumurile Kenzo pentru ca au arome intense, suprinzatoare si in acelasi timp familiare.

Duminica, 6 iulie, Kenzo vine sa infloreasca cerul din Bucuresti. Vor fi multe premii, surprize, baloane si plimbari cu balonul.
Eu voi fi acolo sperand sa am norocul sa castig unul dintre parfumurile Kenzo sau pur si simplu ca cunosc parfumurile noi din familia Kenzo.

Cine mai vine? Eu voi veni cu siguranta parfumata tot cu Kenzo :).

Written by Ana Maria Tatucu
 • Alexandra Ioana

  Daca ma ajuti si pe mine cu o informatie, iti raman datoare for ever. Am primit de la cineva o mostra de parfum Kenzo, de vanilie. Cu aroma atat de intensa si de pura si de dulce, dar non gretoasa. :))) M-am indrgostit! Si m-am pus pe cautat: in magazine, online, peste tot, dar nu am dat de el. Problema e ca nu stiu cum se numeste exact, am incercat eu variante cu vanilla, dar n-am gasit nimic. Please help!!!
  In alta ordine de idei, cred ca va fi superb evenimentul. 🙂 Vrem pozeee. 😀

 • Ana-Maria Tatucu

  Draga mea, cred ca e Kenzo Jungle, asta are ceva vanilie, e foarte intens, e un parfum care pe mine ma amesteste, de asta nu mi-l iau, desi imi place mult.Altceva cu vanilie nu prea imi dau seama ce ar putea fi. Promit ca ma mai documentez si revin.

 • Alexandra Ioana

  Nu e Jungle. 🙁 Are si el note de vanilie, dar asta e vanilie pura. Doar daca n-o fi fost Kenzo, desi si mama e ferm convinsa ca si mine. Ironia e ca de fiecare data cand il foloseam ne atrageam una alteia atentia sa nu pierdem fiola ca sa tinem minte sa-l cumparam. :))

 • Ana-Maria Tatucu

  Promit ca ma documentez, insa nu imi dau seama ce ar putea fi de la Kenzo…..

 • Ana-Maria Tatucu

  Gasesti aici pe site-ul lor oficial informatii despre toate parfumurile, cu vanilie este doar Jungle: http://www.kenzoparfums.com/en/collection-womens-fragrance/leau-2-kenzo

 • Alexandra Ioana

  Multumesc mult. Am cautat si Pure Vanilla pt ca am zis ca numele asta i s-ar potrivi cel mai bine acestui parfum, insa bineinteles ca n-am gasit nimic :)) Multumesc pt ajutor 🙂

 • Ana-Maria Tatucu

  Salut, am fost la Marionnaud si am luat la mirosit toate parfumurile Kenzo…nimic nu aduce a vanilie….deci cred ca daca nu e Jungle, e de la alta marca.

 • Alexandra Ioana

  Multumesc mult ca ti-ai facut timp pt mine. I'll give up…pt moment. 🙂 Acum ca am exclus posibilitatea asta, chiar n-am idee.

 • Gree nScarf

  Buna. Eu am fost cam dezamagita de organizarea proasta si modul in care a culminat totul cu imbranceli, calcari in picioare, premii date pe sub mana unor "asa-zise" doamne ahtiate dupa cateva ineluse de plastic care fugareau la propriu promoteritele evenimentului. E drept, am reusit sa castig o geanta de plaja si o mostra de parfum Kenzo pentru ca am avut curajul sa particip la inceput, la primul concurs, insa spre final totul mi s-a parut un fiasco total. Ca la romani…. M-am multumit sa raman un observator dezamagit decat sa ma las inghiontita de batranele si barbati pusi pe hartza.

  Totusi, alta e nedumerirea mea. Nu pot sa-mi dau seama de unde o cunosc pe fata aceea draguta care a prezentat evenimentul. Se intampla cumva sa stii numele ei ? Nu si l-a spus de la bun inceput… E frustrant….stiu ca am mai vazut-o undeva, insa nu-mi amintesc unde. Poate a fost telemarketer sau model de reclame, ceva… Pls, daca stii cumva amanunte, da-mi si mie de veste. Multumesc mult.