Pudra bio Green People, preview

Pentru ca mereu am in rutina de ingrijire cel putin un produs bio, astazi va povestesc putin despre o pudra recent descoperita si care imi place teribil de mult.

Asadar am de acum o noua pudra bio, Green People,  o pudra care mi-a placut tare mult de la prima atingere. In primul rand am admirat ambalajul, cu un aspect vintage, practic o cutiuta de carton negru elegant, care pastreaza perfect pudra fina si catifelata.


Pudra este compacta, insa cu finis lejer. O aplic cu o pensula mare de pudra.

Ingredientele sunt foarte pe placul meu, nuanta Porcelain pale mi se pare destul de transparenta, insa daca se doreste accentuare, cu mai multe tapotari cu pensula se poate obtine o acoperire foarte buna. Eu am aplicat mai intens cand am avut nevoie si prin aplicare in straturi, se vede bine, fara aspectul incarcat pe care il da de obicei o pudra compacta clasica.

Cutiuta are si o oglinda inserata in ambalaj.

Imi place ca a fost sigilata, iar prinderea se face cu magnet, este usor de manuit si foarte practica.

Ce nu imi place este doar faptul ca dupa fiecare machiaj toata zona neagra din jurul discului de pudra se vede prafuita. Trebuie stearsa cutia dupa fiecare aplicare, ocazie cu care poti folosi sprayurile speciale de dezinfectare a produselor de machiaj.

Pudra trebuie consumata in urmatoarele 12 luni de la deschidere, fata de pudrele clasice care au durata de folosire intre 18 si 24 de luni.

Pudra costa 99 de lei, se poate cumpara pe rangali.ro si tot pe acest site mai puteti gasi si alte produse de machiaj bio.
Recomand pudra aceasta pasionatelor de produse bio, dar mai ales femeilor insarcinate sau care alapteaza, machiajul  va fi foarte sigur si pentru bebe, nu doar pentru mama.

Cosmetice BIO naturale - Rangali

Voi ce produse bio mai folositi? Va plac si alte marci de cosmetice bio?