Pupa Spray de curatare pentru pensule

Pupa este unul dintre brandurile italienesti care continua sa ma surprinda placut. Cel mai recent produs folosit de la Pupa este sprayul pentru curatare pensule si am fost impresionata de rezultate de la prima folosire.

Sprayul de curatare pensule nu este neaparat produsul lor vedeta. Pupa este mult mai apreciat ca si brand de machiaj in special pentru rujuri si farduri. Rujurile mate, fardurile colorate sunt si cele mai prezente pe blogurile de beauty. Eu am fost cucerita din prima de fondul de ten Made to Last despre care v-am scris aici, a fost printre primele produse Pupa folosite anul trecut, dupa o lunga pauza de folosire a produselor de la acest brand. Stiti ca o perioada aceasta marca nu se gasea la noi, doar pe anumite magazine online si in felul acesta mi-a iesit din atentie.

pupa-spraycuratare-pensule-beautybarometer2016

Cateva lucruri care mi-au placut la spray-ul de curatare Pupa si care ma determina sa il pastrez de acum inainte in trusa de machiaj:

  • miros placut! In sfarsit un spray care curata pensulele fara sa lase un miros de insecticid, cum este din pacate cel la Inglot;
  • curatare rapida pentru pensulele de pudra si farduri uscate, in pozele de mai jos o sa vedeti in etape cat de repede am obtinut pensula alba la loc;
  • lasa pensulele moi, spre deosebire de sprayul de la Sephora care le lasa ceva mai aspre;
  • se usuca destul de repede, chiar si spray-ul de la Sephora se usuca ceva mai greu;
  • pret foarte bun, 27 de lei pentru 100 de ml de produs;
  • capacul se inchide bine. La spray-urile de la Inglot mereu pierdeam capacele pentru ca nu erau destul de stabile.

pupa-spraycuratare-pensulemachiaj-beautybarometer2016

Pupa va asteapta in aceasta perioada cu foarte multe noutati de primavara. Pentru ca sunt cateva magazine in Bucuresti, o sa mai trec cu siguranta, fie prin Mega Mall, fie prin Promenada sa analizez in special iluminatoarele. Pupa Dot Shock, in editie limitata, cred ca o sa va tenteze destul de mult.

Sunt curioasa ce alte spray-uri de curatare pensule ati mai folosit si ce mi-ati recomanda sa mai incerc.