Rujulete piticute de la FUSION BEAUTY

De ziua mamei mele, i-am facut o surpriza cu un set de rujuri micute de la Fusion Beauty luate de pe Strawberrynet.com, insa asa s-a nimerit ca tot la mine au ajuns, fiind nuante mai degraba pentru o blonda, decat pentru mama care e satena. Ei, asta e, acum ce sa fac, le primesc in setul meu de make-up :).

Eu am setul pe culoarea rosie, insa exista si colectia pe culoarea roz pentru cine e fan rujuri pink.

Sunt foarte practice, sunt ambalate exemplar, chiar daca sunt miniaturi, se pot lua in poseta si stau inchise perfect, textura e de mare calitate. Chiar nu ma asteptam ca niste mini rujuri, niste rujulete piticute, cum le zic eu, sa fie asa bune.
Setul costa 82 de lei, livrarea e free si sunt 5 rujuri mini . Eu deja folosesc unul de vreo saptamana si inca tine bine, cred ca rezista si 2 luni.

FUSION BEAUTY este un brand nou si inovator, ei sunt cei care in 2005 au lansat acel ruj LipFusion care promitea efect de buze mai pline si care chiar facea acest lucru. Produsele se gasesc la noi in magazinele Sephora. Toate produsele lor merg pe tehnologie de ultima ora, sincer pe mine ma surprind cate produse au, cate versiuni de mascara, de ruj si mai ales ca au si o gama de skin care in care folosesc foarte multe ingrediente naturale si fara parabeni. Si imi place ca adapteaza mereu ambalajele, de produsele lor nu te poti plictisi, le poti lua in format mic, ca si aceste rujuri de care am scris mai sus, testezi, treci la altul.