Sa povestim si despre fashion

M-am avantat eu sa scriu despre cosmetice, dar zilele acestea am fost placut surprinsa de explozia de culoare din ultimele colectii de haine de prin magazine. Mi-ar placea sa scriu si despre fashion, insa e un domeniu mai greu pentru mine, insa mici articole cu ce am vazut interesant prin magazine pot sa scriu si sa va aduc si voua idei.

Acum vreo doi ani ma speriase exagerarea de mov si alte nuante de violet, insa acum vad ca reintra in forta verdele, portocaliul, materialele colorate si inflorate. Mi-a placut si ce am vazut prin magazinele Carrefour, colectia Tex avea niste modele foarte placute si purtabile, nu am avut cum sa fac poze, dar nuantele de verde folosite de ei sunt superbe, nu cred ca e tip de silueta careia sa nu ii vina bine. Detalii mai multe am gasit pe site-ul lor din Franta si trench-ul rosu pe care il veti vedea acolo, se gaseste si la noi si arata foarte bine.

La Takko Fashion, la H&M….si pe site-ul Tesco pentru imbracaminte care livreaza si in Romania sunt multe modele dragute. Va dau exemple din marcile accesibile, pentru ca din cele inaccesibile va povestesc revistele de specialitate. Sunt foarte frumoase colectiile Marni sau Roberto Cavalli, insa bugetele necesare pentru a ne cumpara de la ei ceva depasesc un pic…un pic mai mult…bugetele noastre de shopping.

Iata cateva gentute de la Tesco care mi se par si practice si frumoase, pozele nu am reusit sa le preiau mai bine, insa le puteti vedea si AICI:
De la H&M mi-au placut aceste modele, ma bucur ca au revenit si dungile marinaresti:

Iar la Takko mi-au placut pantalonii verzi , esarf orange si fusta orange:

PS – dupa ce am scris articolul am ajuns in Carrefour si am reusit sa fac niste poze si mi-am cumparat si un tricou din noua colectie :). Imi plac nuantele vii si materialele, posetele sunt putin cam scumpe, insa sa asteptam reducerile.