Sanatatea e frumoasa – eveniment Prioritea

Prioritea, un loc care deja incepe sa adune evenimente frumoase despre sanatate, arta si frumusete, organizeaza o serie de intalniri pe tema ” Sanatatea e frumoasa” si am avut ocazia sa aflu ce inseamna antrenor personal.

Pe 21 noiembrie Valentin Bosioc, care are o experienta de peste 13 ani legata de sport si nutritie, a venit sa ne povesteasca ce inseamna sa lucrezi cu un trainer personal , dar mai ales cat de importanta este miscarea.

Asa cum a spus si el, ne nastem miscandu-ne si miscarea este vitala ca se ne putem mentine o sanatate buna si o stare de bine in general. Laura, care detine Prioritea, lucreaza deja de doua luni cu Valentin pe un program menit sa ii aduca o stare de bine si o echilibrare a metabolismului, pentru ca a incercat multe metode si nu face decat sa se chinuie cu un efect de yo-yo, azi slabeste, maine se ingrasa si reia circuitul. In doua luni a reusit sa dea jos 5 kg, insa le-a dat frumos, isi simte deja altfel corpul, are mai multa energie si isi face o rutina in a face orele de miscare.

Valentin ne-a pus in fata o foaie si ne-a intrebat ce vedem acolo:

Eu am spus ca imaginea aceea deja devenita cliseu cu evolutia speciei umane. Cert este ca toti cei prezenti la eveniment am fost de acord ca din momentul in care am inceput sa si muncim am uitat de noi, de esenta noastra si ne-am dedicat doar lucrurilor oarecum artificiale.

Cele mai urate boli ale epocii moderne deriva din sedentarism. Trebuie sa ne facem timp sa ne miscam, in casa sau afara, nu neaparat la sala. Daca vom face miscarea ca si o obligatie, nu ne va folosi cam la nimic.

Discutia a fost foarte deschisa si relaxata, Valentin ne-a lamurit pe cat se poate de clar ca daca nu investesti in tine si in sanatatea ta, la un moment dat tot vei cheltui acei bani, insa de nevoie.

Am vorbit si despre nutritie si despre faptul ca infometarea practicata de multe persoane pentru a slabi, duce de fapt la…. probleme grave de sanatate si se poate ajunge si pana la cancer.

Eu va invot sa intrati pe site-ul lui Valentin si sa va inscrieti la newsletter si primiti automat o mica prezentare despre cum sa aveti un abdomen sanatos si estetic….pentru ca toata lumea sufera de problema aspectului burtii…care nu e mereu cel dorit.