Sensai Fluid Finish, fond de ten delicat

Uitandu-ma la cutia in care stau toate fondurile de ten incepute si pe care le folosesc acum, as putea spune ca inca un fond de ten nici nu ar face vreo diferenta. Sensai Fluid Finish a facut insa rapid o ordine de preferinte si s-a plasat pe locul 1 dupa 3 folosiri. Acest coup de foudre s-a mai intamplat cu Parure Gold de la Guerlain, varianta noua.

Uitandu-ma pe display-ul Sensai din Douglas, am remarcat mereu simplitate. Nu e genul de display cu zeci de produse, variante, tipuri si nuante prea multe. Sensai are o gama de machiaj purtabila, foarte delicata, eleganta. In caz ca poate produsele de ingrijire ale tenului vi se par mai greu de inclus in rutina, fiind vorba de o investitie mai importanta, la capitolul machiaj v-as recomanda sa nu va lasati intimidate de prejudecati si sa incercati produsele. In afara de fondul de ten Fluid Finish, v-as mai recomanda orice rimel Sensai, rimel ce se poate demachia doar prin aplicarea unei cotonete cu apa calduta, formula fiind extrem de usoara, dar eficienta. Tot de pe display-ul de machiaj ma atrag mereu rujurile Sensai Rouge Vibrant Cream Colour sau Designing Duo Bronzing Powder.

sensaifluidfinish-beautybarometer2016 sensai-fluidfinish-beautybarometer2016 sensai-fluidfinish-beautybarometer-fonddeten2016

Sensai Fluid Finish este genul de fond de ten cu textura ca un voal, textura bazata pe un continut de apa de 55%, lasand textura pielii sa se vada si sa ramana doar usor acoperita. Totusi am fost impresionata de capacitatea de omogenizare ca si culoare si textura a tenului, inclusiv pe zona cearcanelor. Eu am nuanta cea mai deschisa, 102 Soft Ivory si se potriveste foarte bine nuantei tenului meu. L-am aplicat cu pensula, mi se pare cea mai buna varianta fiind o textura fluida, apoasa, care face priza extrem de bine pe ten. Fondul de ten Fluid Finish se gaseste si online pe douglas.ro, precum si in parfumeriile Douglas, costa 187 de lei. Are si varianta Fluid Finish Lasting Velvet, cu efect de matifiere. Ambele tipuri de Fluid Finish au SPF 15.

Voua ce produse Sensai va plac? Cunoasteti acest brand? Detalii despre Sensai puteti gasi tot pe blog, aici si aici.